Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC LX SG Eintracht Adler
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 20.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Kaltenbrunn is nu in balbezit. Jülg begaat een overtreding. Kaltenbrunn raakt geblesseerd tijdens het duel. Chlup zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Schlitte probeert de bal met de borst te controleren. Imgrund bereikt de bal nog maar net als eerste. Aumann met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Imgrund neemt de hoekschop. Nothhaft heeft problemen om de bal te vangen. Lerchenfeld rent richting de bal. Lerchenfeld haalt uit met een fantastische trap. Baderschneider verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Pisarek kopt de bal weg. Muheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Zundl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zundl krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Imgrund bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlitte verovert de bal door een tackle van achteren. Schlitte speelt de bal door. Runner is nu in balbezit. Runner haalt uit met een fantastische trap. Fähnemann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Lerchenfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltenbrunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Aumann zijn tegenspeler op de grond. Aumann krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LX 59%, SG Eintracht Adler 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC LX - SG Eintracht Adler 0:0

57e minuut.
Klungelig pakt Nothhaft de bal. Möwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Möwe passt de bal met de wreef. Lerchenfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerchenfeld schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LX - SG Eintracht Adler 0:1

61e minuut.
Jülg is nu in balbezit. Jülg geeft een hoge lob. Nothhaft heeft problemen om de bal te vangen. Lerchenfeld rent richting de bal. Lerchenfeld draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Doeltrap. Tautges met een harde bal richting middenveld. Lerchenfeld rent richting de bal. Kaltenbrunn rent richting de bal. Kaltenbrunn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Zundl geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pisarek met de inworp. Runner is nu in balbezit. Runner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LX 46%, SG Eintracht Adler 54%.
FC LX - SG Eintracht Adler 0:1