Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marie reim tsv60VTwon
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 20.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Konopka speelt de bal door. Ganghofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganghofer probeert naar een medespeler te passen. Lückert rent richting de bal. Lückert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Garden kopt de bal weg. Dawen rent richting de bal. Ahnert is nu in balbezit. Dawen rent richting de bal. Dawen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marie reim - tsv60VTwon 0:1

18e minuut.
Geye passt de bal zonder na te denken. Lückert bereikt de bal nog maar net als eerste. Garden bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganghofer verovert de bal door een tackle van achteren. Ganghofer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Garrn probeert naar een medespeler te passen. Ranwig is nu in balbezit. Konopka maakt een afschuwelijke overtreding. Konopka krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Gütschow trapt de bal weg van het doel. Papendick bereikt de bal nog maar net als eerste. Papendick passt de bal in één keer door. Dawen is nu in balbezit. Dawen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marie reim - tsv60VTwon 0:2

45e minuut.
Bork geeft de bal voor. Inworp. Hentschke met een snelle inworp. Papendick bereikt de bal nog maar net als eerste. Papendick geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gütschow probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marie reim 73%, tsv60VTwon 27%.
marie reim - tsv60VTwon 0:2

47e minuut.
Konopka is nu in balbezit. Konopka met een sublieme pass. Mackes heeft problemen om de bal te vangen. Hentschke rent richting de bal. Hentschke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Konopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahnert is nu in balbezit. Met opzet legt Konopka zijn tegenspeler op de grond. Konopka is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

71e minuut.
Ahnert bereikt de bal nog maar net als eerste. Garden onderschept slim de pass. Garden speelt de bal door. Dawen is nu in balbezit. Dawen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Garden bereikt de bal nog maar net als eerste. Garden geeft een lange en hoge pass. Isle geeft een hoge lob. Garden probeert naar een medespeler te passen. Gütschow maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marie reim - tsv60VTwon 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marie reim 63%, tsv60VTwon 37%.
marie reim - tsv60VTwon 0:3