Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TSV Wahren Leipzig Juniorbull
Normal Tactiek 352
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


15e minuut.
Bähr speelt de bal door. Gabert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabert speelt de bal door. Oettel rent richting de bal. Oettel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Schreiner passt de bal met de wreef. Machwirth onderschept slim de pass. Feger rent richting de bal. Dasbach verovert de bal door een tackle van achteren. Dasbach schiet op doel. Snehotte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Wahren Leipzig - Juniorbull 1:0

22e minuut.
Juchems onderschept slim de pass. Feger onderschept slim de pass. Feger passt de bal in één keer door. Reluga is nu in balbezit. Reluga geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Feger rent richting de bal. Gabert rent richting de bal. Feger schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Feger krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV Wahren Leipzig 53%, Juniorbull 47%.
TSV Wahren Leipzig - Juniorbull 1:0

47e minuut.
Weilbächer geeft een hoge lob. Schreiner rent richting de bal. Schreiner met een sublieme pass. Daar is Dasbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dasbach draait met de bal, schiet en ... Snehotte bokst de bal weg.

51e minuut.
Rolfes rent richting de bal. Rolfes probeert naar een medespeler te passen. Bähr probeert de bal aan de voet te houden. Dasbach rent richting de bal. Dasbach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Mauritz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Daffner komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Blatt met een snelle inworp. Dafinger is nu in balbezit. Oettel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Oettel krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Dasbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Capellan onderschept slim de pass. Gabert speelt de bal door. Dasbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dasbach draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV Wahren Leipzig 55%, Juniorbull 45%.
TSV Wahren Leipzig - Juniorbull 1:0