Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tsv60VTwon FC LX
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Aumann verovert de bal door een tackle van achteren. Dawen verovert de bal door een tackle van achteren. Nothhaft bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawen onderschept slim de pass. Dawen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Garden speelt de bal door. Dawen is nu in balbezit. Engelking rent richting de bal. Dawen verovert de bal door een tackle van achteren. Dawen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tsv60VTwon - FC LX 1:0

24e minuut.
Aumann passt de bal met de wreef. Horst geeft de bal voor. Gutmann rent richting de bal. Dawen onderschept slim de pass. Dawen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Isle is nu in balbezit. Isle probeert naar een medespeler te passen. Nothhaft rent richting de bal. Dawen verovert de bal door een tackle van achteren. Dawen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Isle rent richting de bal. Isle geeft een lange en hoge pass. Papendick probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dawen is nu in balbezit. Dawen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pisarek geeft de bal voor. Daar is Bädorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garden geeft de bal voor. Hentschke is nu in balbezit. Hentschke geeft een hoge lob. Baderschneider probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Isle rent richting de bal. Schlitte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Isle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garden zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dawen is nu in balbezit. Dawen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tsv60VTwon - FC LX 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tsv60VTwon 44%, FC LX 56%.
tsv60VTwon - FC LX 2:0

53e minuut.
Baderschneider trapt de bal weg van het doel. Nothhaft kopt de bal weg. Aumann controleert de bal met de borst. Dawen rent richting de bal. Dawen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Hanf passt de bal zonder na te denken. Aumann is nu in balbezit. Garden geeft de bal voor. Dawen rent richting de bal. Dawen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
tsv60VTwon - FC LX 3:0

69e minuut.
Runner onderschept slim de pass. Runner passt de bal in één keer door. Bädorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Muheim rent richting de bal. Muheim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Jagoda met een sublieme pass. Jülg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawen onderschept slim de pass. Dawen haalt uit met een fantastische trap. Baderschneider werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tsv60VTwon - FC LX 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tsv60VTwon 42%, FC LX 58%.
tsv60VTwon - FC LX 4:0