Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SG Eintracht Adler marie reim
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Pinckert geeft een lange en hoge pass. Lückert kopt de bal weg. Ganghofer is nu in balbezit. Ganghofer haalt uit met een fantastische trap. Fähnemann maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Garrn kopt de bal weg. Ganghofer is nu in balbezit. Chlup tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chlup krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Ranwig is nu in balbezit. Ranwig geeft de bal voor. Klungelig pakt Repplinger de bal. Lückert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lückert haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fähnemann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Geye is nu in balbezit. Lerchenfeld is nu in balbezit. Geye verovert de bal door een tackle van achteren. Ganghofer rent richting de bal. Ganghofer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tautges met een sublieme pass. Bork is nu in balbezit. Bork passt de bal met de wreef. Ahnert rent richting de bal. Ahnert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Oetting met de inworp. Klungelig pakt Ganghofer de bal. Ganghofer geeft een hoge lob. Lückert is nu in balbezit. Lückert haalt uit met een fantastische trap. Fähnemann bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Eintracht Adler - marie reim 0:1

36e minuut.
Chlup is nu in balbezit. Ahnert onderschept slim de pass. Ahnert passt de bal zonder na te denken. Lückert is nu in balbezit. Lückert draait met de bal, schiet en ... Fähnemann bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Eintracht Adler - marie reim 0:2

44e minuut.
Zundl geeft de bal voor. Lerchenfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Geye is nu in balbezit. Lerchenfeld verovert de bal door een tackle van achteren. Lerchenfeld schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SG Eintracht Adler 58%, marie reim 42%.
SG Eintracht Adler - marie reim 0:2

51e minuut.
Lückert rent richting de bal. Kulke verovert de bal door een tackle van achteren. Ganghofer verovert de bal door een tackle van achteren. Ganghofer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Eintracht Adler - marie reim 0:3

66e minuut.
Kaltenbrunn probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pinckert de bal. Imgrund tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Imgrund krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SG Eintracht Adler 39%, marie reim 61%.
SG Eintracht Adler - marie reim 0:3