Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SG Eintracht Adler bvb 1909 II
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


29e minuut.
Kulke passt de bal in één keer door. Lerchenfeld is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iveges. Lerchenfeld raakt geblesseerd tijdens het duel. Möwe wilt de vrije trap nemen. Bruks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Fähnemann trapt de bal weg. Kamila bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamila speelt de bal door. Jesmann rent richting de bal. Jesmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ingala met een harde bal richting middenveld. Möwe probeert de bal met de borst te controleren. Met opzet legt Jesmann zijn tegenspeler op de grond. Jesmann krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SG Eintracht Adler 40%, bvb 1909 II 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SG Eintracht Adler - bvb 1909 II 0:0

67e minuut.
Mieder is nu in balbezit. Mieder met een sublieme pass. Kaltenbrunn speelt de bal door. Lerchenfeld rent richting de bal. Lerchenfeld haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Jesmann is nu in balbezit. Odenwald rent richting de bal. Riedle rent richting de bal. Odenwald verovert de bal door een tackle van achteren. Odenwald haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Iveges is nu in balbezit. Zundl rent richting de bal. Zundl passt de bal zonder na te denken. Odenwald bereikt de bal nog maar net als eerste. Odenwald haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Imgrund probeert naar een medespeler te passen. Kaltenbrunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltenbrunn passt de bal in één keer door. Lerchenfeld is nu in balbezit. Lerchenfeld draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SG Eintracht Adler - bvb 1909 II 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SG Eintracht Adler 37%, bvb 1909 II 63%.
SG Eintracht Adler - bvb 1909 II 1:0