Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Briznik7 Juniorbull
Elvis1 Tactiek 352
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
29.3 gemiddelde waardering 19.5
solid Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen weak


6e minuut.
Feger passt de bal in één keer door. Pilo probeert naar een medespeler te passen. Kalb is nu in balbezit. Rolfes is nu in balbezit. Rolfes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pilo speelt de bal door. Klungelig pakt Kazoulis de bal. Kazoulis passt de bal zonder na te denken. Pantilimon controleert de bal met de borst. Pantilimon haalt uit met een fantastische trap. Snehotte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Kalb geeft een hoge lob. Węc kopt de bal weg. Kazoulis rent richting de bal. Pantilimon rent richting de bal. Pantilimon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Barthels verovert de bal door een tackle van achteren. Barthels geeft een lange en hoge pass. Pantilimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Juniorbull 1:0

41e minuut.
Kurbjuweit probeert naar een medespeler te passen. Kazoulis is nu in balbezit. Feger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Feger krijgt een gele kaart. Kazoulis raakt geblesseerd tijdens het duel. Dammann met een snel genomen vrije trap. Kazoulis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Joschko passt de bal in één keer door. Blatt rent richting de bal. Blatt met een sublieme pass. Pantilimon is nu in balbezit. Pantilimon passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Briznik7 57%, Juniorbull 43%.
Briznik7 - Juniorbull 1:0

50e minuut.
Reluga is nu in balbezit. Barthels onderschept slim de pass. Barthels geeft een hoge lob. Pantilimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Lipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Blatt verovert de bal door een tackle van achteren. Blatt met een sublieme pass. Pantilimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Blatt is nu in balbezit. Lipski onderschept slim de pass. Lipski geeft de bal voor. Pantilimon is nu in balbezit. Pantilimon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Reluga rent richting de bal. Dammann onderschept slim de pass. Dammann geeft een lange en hoge pass. Pantilimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Juniorbull 2:0

72e minuut.
Daun probeert de bal aan de voet te houden. Węc rent richting de bal. Węc probeert naar een medespeler te passen. Kazoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazoulis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Juniorbull 3:0

76e minuut.
Pantilimon is nu in balbezit. Pantilimon met een sublieme pass. Kazoulis is nu in balbezit. Kazoulis schiet op doel. Snehotte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Juniorbull 4:0

83e minuut.
Pilo verovert de bal door een tackle van achteren. Pilo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Thielen de bal onder controle te krijgen. Kazoulis rent richting de bal. Kazoulis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Juniorbull 5:0

87e minuut.
Hagelmann trapt de bal weg. Lipski speelt de bal door. Pantilimon rent richting de bal. Pantilimon draait met de bal, schiet en ... Snehotte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Juniorbull 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Briznik7 34%, Juniorbull 66%.
Briznik7 - Juniorbull 6:0