Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FCNITSCH Ballin FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Paal probeert naar een medespeler te passen. Spieles rent richting de bal. Schlemmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Isensee is nu in balbezit. Isensee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Iveges probeert de bal met de borst te controleren. Spieles bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Naffin. Naffin krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Spieles probeert de bal aan de voet te houden. Paal rent richting de bal. Paal speelt de bal door. Isensee rent richting de bal. Isensee schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FCNITSCH 57%, Ballin FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1.FCNITSCH - Ballin FC 0:0

64e minuut.
Rakk speelt de bal door. Schlemmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlemmer probeert naar een medespeler te passen. Isensee is nu in balbezit. Isensee schiet op doel. Falz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Garrison kopt de bal weg. Spieles rent richting de bal. Spieles passt de bal met de wreef. Schlemmer rent richting de bal. Schlemmer schiet op doel. Falz bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Imhof heeft problemen om de bal te vangen. Paal rent richting de bal. Paal passt de bal in één keer door. Schlemmer heeft problemen om de bal te vangen. Schlemmer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Iveges geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Spieles de bal onder controle te krijgen. Imhof is nu in balbezit. Spieles onderschept slim de pass. Spieles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FCNITSCH - Ballin FC 0:1

84e minuut.
Spieles rent richting de bal. Imhof verovert de bal door een tackle van achteren. Imhof passt de bal in één keer door. Wutz is nu in balbezit. Wutz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Berghausen passt de bal met de wreef. Imhof bereikt de bal nog maar net als eerste. Imhof passt de bal met de wreef. Wutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wutz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FCNITSCH 36%, Ballin FC 64%.
1.FCNITSCH - Ballin FC 0:1