Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rosamunde Neuthard Funk Gdańsk
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 18.6
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Streubert met een snelle inworp. Gebhart probeert naar een medespeler te passen. Daar is Josemite, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peppler is nu in balbezit. Peppler haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mössler bokst de bal weg.

20e minuut.
Panik geeft de bal voor. Paßlack bereikt de bal nog maar net als eerste. Preetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paßlack verovert de bal door een tackle van achteren. Paßlack haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Wiese bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiese passt de bal in één keer door. Peppler bereikt de bal nog maar net als eerste. Peppler schiet op doel. Grosser verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosamunde Neuthard - Funk Gdańsk 1:0

37e minuut.
Wiese onderschept slim de pass. Wiese passt de bal met de wreef. Treitz is nu in balbezit. Galotti onderschept slim de pass. Galotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rosamunde Neuthard - Funk Gdańsk 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosamunde Neuthard 37%, Funk Gdańsk 63%.
Rosamunde Neuthard - Funk Gdańsk 2:0

50e minuut.
Streubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebhart onderschept slim de pass. Gebhart geeft de bal voor. Bärwolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Bärwolf geeft een hoge lob. Mössler bokst de bal weg.

54e minuut.
Peppler speelt de bal door. Wiese rent richting de bal. Wiese speelt de bal door. Galotti rent richting de bal. Galotti schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Treitz met de inworp. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling speelt de bal door. Paßlack is nu in balbezit. Paßlack haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Treitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Galotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Galotti passt de bal in één keer door. Peppler rent richting de bal. Peppler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Peppler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Schafböck komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Woller probeert naar een medespeler te passen. Josemite is nu in balbezit. Bärwolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Josemite onderschept slim de pass. Josemite draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Grosser geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orth met de inworp. Galotti heeft problemen om de bal te vangen. Galotti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Klungelig pakt Isling de bal. Wiese kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Schafböck de bal onder controle te krijgen. Galotti rent richting de bal. Galotti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Isling is nu in balbezit. Galotti verovert de bal door een tackle van achteren. Woller is nu in balbezit. Galotti verovert de bal door een tackle van achteren. Galotti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Wiese passt de bal met de wreef. Grosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Galotti onderschept slim de pass. Galotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosamunde Neuthard - Funk Gdańsk 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosamunde Neuthard 41%, Funk Gdańsk 59%.
Rosamunde Neuthard - Funk Gdańsk 3:0