Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc aynat 1.PFC Köln
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Held probeert naar een medespeler te passen. Nopens is nu in balbezit. Brehme onderschept slim de pass. Harpers verovert de bal door een tackle van achteren. Harpers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Weißflog speelt de bal door. Herzog bereikt de bal nog maar net als eerste. Mütze verovert de bal door een tackle van achteren. Maks is nu in balbezit. Maks schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Feulner trapt de bal weg. Maks bereikt de bal nog maar net als eerste. Maks passt de bal met de wreef. Mütze bereikt de bal nog maar net als eerste. Mütze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Brehme passt de bal zonder na te denken. Mütze rent richting de bal. Mütze schiet op doel. Angrüner probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc aynat - 1.PFC Köln 1:0

23e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Feulner niet meer kan verder spelen. Fiederer komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Sanou bereikt de bal nog maar net als eerste. Herzog rent richting de bal. Sanou onderschept slim de pass. Maks rent richting de bal. Maks schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc aynat - 1.PFC Köln 2:0

39e minuut.
Sanou onderschept slim de pass. Sanou geeft een hoge lob. Josefi rent richting de bal. Maks verovert de bal door een tackle van achteren. Maks schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc aynat 43%, 1.PFC Köln 57%.
Fc aynat - 1.PFC Köln 2:0

51e minuut.
Jaumann probeert naar een medespeler te passen. Harpers bereikt de bal nog maar net als eerste. Harpers met een sublieme pass. Nopens is nu in balbezit. Nopens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bley kopt de bal weg. Klungelig pakt Nopens de bal. Sanou bereikt de bal nog maar net als eerste. Harpers verovert de bal door een tackle van achteren. Harpers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Fiederer trapt de bal weg. Harpers bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sanou krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Daub heeft problemen om de bal te vangen. Nopens bereikt de bal nog maar net als eerste. Nopens schiet op doel. Jatzek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc aynat - 1.PFC Köln 2:1

69e minuut.
Herzog met een sublieme pass. Nopens rent richting de bal. Nopens passt de bal met de wreef. Harpers is nu in balbezit. Harpers haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc aynat - 1.PFC Köln 2:2

73e minuut.
Harpers raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rühmann komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Sanou rent richting de bal. Sanou geeft een lange en hoge pass. Odendahl probeert de bal met de borst te controleren. Wrangel onderschept slim de pass. Wrangel geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Weißflog onderschept slim de pass. Weißflog probeert naar een medespeler te passen. Mütze is nu in balbezit. Maks is nu in balbezit. Maks schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc aynat 67%, 1.PFC Köln 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc aynat - 1.PFC Köln 2:2