Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1. FC Kaiserslautern FC Hüls
541 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 23.5
redelijk Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


7e minuut.
Drda speelt de bal door. Godderie bereikt de bal nog maar net als eerste. Godderie speelt de bal door. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Daar is Kirchheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maróti speelt de bal door. Kirchheim is nu in balbezit. Kirchheim draait met de bal, schiet en ... Brecht werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Kaiserslautern - FC Hüls 1:0

31e minuut.
Naumes geeft een hoge lob. Godderie probeert de bal aan de voet te houden. Godderie probeert naar een medespeler te passen. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Drda rent richting de bal. Maróti bereikt de bal nog maar net als eerste. Maróti met een sublieme pass. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Drda met een sublieme pass. Lantz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Möhrle de bal. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1. FC Kaiserslautern 37%, FC Hüls 63%.
1. FC Kaiserslautern - FC Hüls 1:0

48e minuut.
Made bereikt de bal nog maar net als eerste. Made passt de bal met de wreef. Godderie geeft de bal voor. Klungelig pakt Kirchheim de bal. Kirchheim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Solarz geeft een hoge lob. Lantz kopt de bal weg. Klungelig pakt Rohde de bal. Kirchheim rent richting de bal. Kirchheim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Godderie kopt de bal weg. Maróti rent richting de bal. Maróti probeert naar een medespeler te passen. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Kaiserslautern - FC Hüls 2:0

66e minuut.
Maróti kopt de bal weg. Lantz probeert de bal aan de voet te houden. Kirchheim is nu in balbezit. Kirchheim haalt uit met een fantastische trap. Brecht maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Kaiserslautern - FC Hüls 3:0

71e minuut.
Godderie is nu in balbezit. Godderie passt de bal met de wreef. Maróti speelt de bal door. Kirchheim rent richting de bal. Kirchheim haalt uit met een fantastische trap. Brecht verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1. FC Kaiserslautern 30%, FC Hüls 70%.
1. FC Kaiserslautern - FC Hüls 3:0