Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sokkerscam KG
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Varón rent richting de bal. Wolf verovert de bal door een tackle van achteren. Wolf speelt de bal door. Hilgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilgen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Plat probeert de bal met de borst te controleren. Mähler bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Plat. Plat krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Hilgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fürstner verovert de bal door een tackle van achteren. Plat onderschept slim de pass. Plat draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
sokkerscam - KG 0:1

40e minuut.
Plat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilgen is nu in balbezit. Plat rent richting de bal. Hilgen rent richting de bal. Hilgen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kemmer kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Collet is nu in balbezit. Collet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sokkerscam 66%, KG 34%.
sokkerscam - KG 0:1

60e minuut.
Mähler rent richting de bal. Tenner is nu in balbezit. Mähler begaat een overtreding. Mähler krijgt een gele kaart. Een oude blessure zorgt ervoor dat Plagens niet meer kan verder spelen. Nebel komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Savsahubun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolf rent richting de bal. Wolf passt de bal in één keer door. Rein rent richting de bal. Rein geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Samica geeft een hoge lob. Klungelig pakt Collet de bal. Mähler bereikt de bal nog maar net als eerste. Plat rent richting de bal. Plat schiet op doel. Poehl bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sokkerscam 60%, KG 40%.
sokkerscam - KG 0:1