Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.PFC Köln fc alahly
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Rühmann is nu in balbezit. Wollert is nu in balbezit. Rühmann verovert de bal door een tackle van achteren. Nopens bereikt de bal nog maar net als eerste. Nopens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Abram speelt de bal door. Rühmann is nu in balbezit. Wollert is nu in balbezit. Rühmann verovert de bal door een tackle van achteren. Rühmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Stoll is nu in balbezit. Illmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Illmann passt de bal zonder na te denken. Oesterlein rent richting de bal. Oesterlein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.PFC Köln - fc alahly 0:1

26e minuut.
Herzog onderschept slim de pass. Herzog passt de bal in één keer door. Rühmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nopens bereikt de bal nog maar net als eerste. Nopens draait met de bal, schiet en ... Hamann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Raab kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Herzog de bal onder controle te krijgen. Oesterlein rent richting de bal. Illmann is nu in balbezit. Illmann haalt uit met een fantastische trap. Fiederer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Rühmann rent richting de bal. Raab bereikt de bal nog maar net als eerste. Raab met een sublieme pass. Oesterlein is nu in balbezit. Oesterlein schiet op doel. Fiederer bokst de bal weg. Daar is Angrüner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angrüner verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cinar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stoll is nu in balbezit. Stoll schiet op doel. Fiederer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.PFC Köln - fc alahly 0:2

38e minuut.
Josefi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herzog bereikt de bal nog maar net als eerste. Herzog speelt de bal door. Rühmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rühmann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
1.PFC Köln - fc alahly 1:2

40e minuut.
Nopens bereikt de bal nog maar net als eerste. Rühmann probeert naar een medespeler te passen. Reinert kan de bal niet met de borst controleren. Kneuheim onderschept slim de pass. Kneuheim geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.PFC Köln 53%, fc alahly 47%.
1.PFC Köln - fc alahly 1:2

46e minuut.
Nopens probeert naar een medespeler te passen. Kneuheim is nu in balbezit. Kneuheim passt de bal met de wreef. Nopens bereikt de bal nog maar net als eerste. Nopens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Illmann is nu in balbezit. Illmann geeft een hoge lob. Daar is Angrüner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oesterlein bereikt de bal nog maar net als eerste. Oesterlein haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Josefi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oesterlein rent richting de bal. Met opzet legt Josefi zijn tegenspeler op de grond. Josefi krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Nossek is nu in balbezit. Nossek passt de bal met de wreef. Wollert bereikt de bal nog maar net als eerste. Illmann rent richting de bal. Illmann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Nossek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cinar met een snelle inworp. Illmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Illmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.PFC Köln 56%, fc alahly 44%.
1.PFC Köln - fc alahly 1:2