Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:50
  • Competitiewedstrijd: Regionalliga.05
  • Stadion: KG Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2791
KG 1. FC Kaiserslautern
Normal Tactiek 541
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 29.5
weak Schieten adequate
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


14e minuut.
Backes rent richting de bal. Backes geeft een lange en hoge pass. Daar is Kemmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Godderie passt de bal zonder na te denken. Maróti is nu in balbezit. Maróti passt de bal met de wreef. Kirchheim is nu in balbezit. Kirchheim schiet op doel. Nebel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KG - 1. FC Kaiserslautern 0:1

29e minuut.
Peña maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Kirchheim de bal. Maróti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Godderie bereikt de bal nog maar net als eerste. Godderie passt de bal met de wreef. Kirchheim rent richting de bal. Maróti rent richting de bal. Maróti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Godderie verovert de bal door een tackle van achteren. Godderie geeft een lange en hoge pass. Kaiser rent richting de bal. Kirchheim rent richting de bal. Kirchheim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KG 57%, 1. FC Kaiserslautern 43%.
KG - 1. FC Kaiserslautern 0:1

74e minuut.
Wolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolf probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kaiser de bal. Drda bereikt de bal nog maar net als eerste. Drda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Tenner de bal. Backes rent richting de bal. Backes passt de bal met de wreef. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Prudlik geeft een hoge lob. Daar is Godderie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godderie speelt de bal door. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Bolovan is nu in balbezit. Pinder met een sublieme pass. Maróti probeert naar een medespeler te passen. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim haalt uit met een fantastische trap. Nebel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KG 69%, 1. FC Kaiserslautern 31%.
KG - 1. FC Kaiserslautern 0:1