Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Leviathan 24 1.PFC Köln
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Teiwes rent richting de bal. Harpers onderschept slim de pass. Harpers passt de bal met de wreef. Heindl is nu in balbezit. Heindl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leviathan 24 - 1.PFC Köln 0:1

7e minuut.
Kneuheim passt de bal met de wreef. Harpers bereikt de bal nog maar net als eerste. Harpers passt de bal zonder na te denken. Daar is Heindl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heindl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leviathan 24 - 1.PFC Köln 0:2

14e minuut.
Held verovert de bal door een tackle van achteren. Cassel rent richting de bal. Held tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Held krijgt een gele kaart.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kneuheim met een snelle inworp. Fahlefeld rent richting de bal. Harpers onderschept slim de pass. Harpers geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leviathan 24 - 1.PFC Köln 0:3

24e minuut.
Cassel verovert de bal door een tackle van achteren. Cassel passt de bal zonder na te denken. Harpers bereikt de bal nog maar net als eerste. Harpers draait met de bal, schiet en ... Piesker probeert de bal aan de voet te houden. Kömig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Nabil probeert naar een medespeler te passen. Abram speelt de bal door. Heindl rent richting de bal. Heindl draait met de bal, schiet en ... Kömig probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Leviathan 24 48%, 1.PFC Köln 52%.
FC Leviathan 24 - 1.PFC Köln 0:3

57e minuut.
Nabil is nu in balbezit. Nabil met een sublieme pass. Gaeta rent richting de bal. Gaeta haalt uit met een fantastische trap. Fiederer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leviathan 24 - 1.PFC Köln 1:3

70e minuut.
Hein rent richting de bal. Gaeta is nu in balbezit. Abram onderschept slim de pass. Hein bereikt de bal nog maar net als eerste. Hein haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Abram kopt de bal weg. Fahlefeld rent richting de bal. Kneuheim verovert de bal door een tackle van achteren. Harpers rent richting de bal. Harpers geeft een lange en hoge pass. Paal!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Odendahl met een snelle inworp. Abram bereikt de bal nog maar net als eerste. Teiwes verovert de bal door een tackle van achteren. Teiwes geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Daar is Tebben, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Held is nu in balbezit. Held passt de bal in één keer door. Harpers rent richting de bal. Harpers schiet op doel. Kömig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Held bereikt de bal nog maar net als eerste. Held geeft de bal voor. Daar is Piesker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harpers is nu in balbezit. Harpers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Abelmann geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kneuheim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harpers rent richting de bal. Harpers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Leviathan 24 56%, 1.PFC Köln 44%.
FC Leviathan 24 - 1.PFC Köln 1:3