Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schaumburger Sport Verein Polonia Berlin
442 Tactiek Attack
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Benz geeft een lange en hoge pass. Sarpei kopt de bal weg. Fegert bereikt de bal nog maar net als eerste. Balk onderschept slim de pass. Balk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Walke is nu in balbezit. Pirrung met een sublieme pass. Pallmann kopt de bal weg. Pinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Skoumal speelt de bal door. Benz rent richting de bal. Pallmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pallmann krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Kahrmann geeft een lange en hoge pass. Adelmann rent richting de bal. Ganztahl verovert de bal door een tackle van achteren. Ganztahl schiet op doel. Pirrung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schaumburger Sport Verein - Polonia Berlin 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schaumburger Sport Verein 48%, Polonia Berlin 52%.
Schaumburger Sport Verein - Polonia Berlin 0:1

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Pallmann de bal onder controle te krijgen. Nossek is nu in balbezit. Nossek speelt de bal door. Ganztahl rent richting de bal. Ganztahl haalt uit met een fantastische trap. Pirrung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Walke bereikt de bal nog maar net als eerste. Walke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schaumburger Sport Verein - Polonia Berlin 0:2

79e minuut.
Inworp. Skoumal met een snelle inworp. Beuchel is nu in balbezit. Pinz verovert de bal door een tackle van achteren. Pinz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Piskorz trapt de bal weg. Benz kopt de bal weg. Sarpei heeft problemen om de bal te vangen. Walke is nu in balbezit. Walke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schaumburger Sport Verein - Polonia Berlin 0:3

86e minuut.
Wrase bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrase met een sublieme pass. Fegert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrase bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrase geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Piskorz neemt vlug de vrije trap. Benz rent richting de bal. Benz passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Ganztahl de bal onder controle te krijgen. Ganztahl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schaumburger Sport Verein 49%, Polonia Berlin 51%.
Schaumburger Sport Verein - Polonia Berlin 0:3