Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc alahly FC Hüls
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 23.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


21e minuut.
Özkan met een sublieme pass. Conrad rent richting de bal. Conrad schiet op doel. Hamann werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Köster probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc alahly - FC Hüls 0:1

29e minuut.
Illmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohde is nu in balbezit. Özkan is nu in balbezit. Illmann verovert de bal door een tackle van achteren. Illmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc alahly 46%, FC Hüls 54%.
fc alahly - FC Hüls 0:1

55e minuut.
Pisarek rent richting de bal. Wollert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollert met een sublieme pass. Illmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Illmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Wollert bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkan verovert de bal door een tackle van achteren. Özkan probeert naar een medespeler te passen. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler schiet op doel. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Klungelig pakt Özkan de bal. Özkan geeft een hoge lob. Köster kopt de bal weg. Conrad rent richting de bal. Conrad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Stoll passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Made de bal. Illmann rent richting de bal. Illmann draait met de bal, schiet en ... Made probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Cinar kopt de bal weg. Dambeck geeft de bal voor. Raab kopt de bal weg. Illmann heeft problemen om de bal te vangen. Stoll met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Reinert geeft een hoge lob. Stoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoll passt de bal met de wreef. Illmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Illmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pisarek geeft een hoge lob. Inworp. Naumes met de inworp. Conrad bereikt de bal nog maar net als eerste. Conrad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Weißflog geeft de bal voor. Stoll kopt de bal weg. Illmann is nu in balbezit. Oesterlein bereikt de bal nog maar net als eerste. Oesterlein haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc alahly 56%, FC Hüls 44%.
fc alahly - FC Hüls 0:1