Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia Berlin 1.PFC Köln
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Kahrmann rent richting de bal. Harpers onderschept slim de pass. Harpers passt de bal met de wreef. Heindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Heindl draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Herzog bereikt de bal nog maar net als eerste. Herzog passt de bal zonder na te denken. Harpers speelt de bal door. Heindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Heindl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kneuheim rent richting de bal. Kneuheim passt de bal in één keer door. Heindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Heindl draait met de bal, schiet en ... Piskorz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Kneuheim de bal. Kneuheim geeft de bal voor. Klungelig pakt Buntfuß de bal. Heindl rent richting de bal. Heindl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Berlin 60%, 1.PFC Köln 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polonia Berlin - 1.PFC Köln 0:0

49e minuut.
Abram verovert de bal door een tackle van achteren. Abram passt de bal met de wreef. Heindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Heindl draait met de bal, schiet en ... Buntfuß probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piskorz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Berlin - 1.PFC Köln 0:1

57e minuut.
Kneuheim rent richting de bal. Kneuheim passt de bal in één keer door. Herzog probeert naar een medespeler te passen. Harpers is nu in balbezit. Harpers draait met de bal, schiet en ... Piskorz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Berlin - 1.PFC Köln 0:2

58e minuut.
Klungelig pakt Benz de bal. Benz passt de bal in één keer door. Nossek rent richting de bal. Heindl rent richting de bal. Heindl draait met de bal, schiet en ... Piskorz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Kahrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahrmann speelt de bal door. Skoumal bereikt de bal nog maar net als eerste. Harpers onderschept slim de pass. Harpers draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Kahrmann met een sublieme pass. Walke bereikt de bal nog maar net als eerste. Odendahl schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Odendahl moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Odendahl schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Walke wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Walke kan niet meer verder spelen. Teistler komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Beuchel is nu in balbezit. Harpers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beuchel raakt geblesseerd tijdens het duel. Buntfuß zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Teistler rent richting de bal. Teistler geeft een hoge lob. Ganztahl is nu in balbezit. Ganztahl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Berlin - 1.PFC Köln 1:2

74e minuut.
Herrlich geeft een hoge lob. Klungelig pakt Abram de bal. Nossek is nu in balbezit. Ganztahl verovert de bal door een tackle van achteren. Ganztahl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Benz kopt de bal weg. Teistler bereikt de bal nog maar net als eerste. Abram rent richting de bal. Teistler verovert de bal door een tackle van achteren. Teistler geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Benz passt de bal met de wreef. Ganztahl rent richting de bal. Nossek begaat een overtreding. Nossek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Berlin 39%, 1.PFC Köln 61%.
Polonia Berlin - 1.PFC Köln 1:2