Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bilk FC BTS Korea
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Jaster geeft een lange en hoge pass. Wrehde geeft de bal voor. Schlicke bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichel onderschept slim de pass. Reichel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mahr verovert de bal door een tackle van achteren. Mahr speelt de bal door. Stössel rent richting de bal. Rose onderschept slim de pass. Rose haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pietsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietsch speelt de bal door. Dabrowski is nu in balbezit. Rose rent richting de bal. Rose haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bilk 52%, FC BTS Korea 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bilk - FC BTS Korea 0:0

50e minuut.
Rose is nu in balbezit. Dabrowski rent richting de bal. Dabrowski draait met de bal, schiet en ... Illig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ehrl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilk - FC BTS Korea 1:0

54e minuut.
Mahr is nu in balbezit. Mahr geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balent met de inworp. Wrehde geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Rose geeft de bal voor. Achteresch is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaster. Jaster krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Rose speelt de bal door. Dabrowski is nu in balbezit. Dabrowski passt de bal in één keer door. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Wrehde geeft een hoge lob. Gebhardt kopt de bal weg. Dürmeier heeft problemen om de bal te vangen. Rose is nu in balbezit. Rose haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Rose is nu in balbezit. Illig onderschept slim de pass. Illig geeft de bal voor. Franzmann is nu in balbezit. Franzmann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bilk 61%, FC BTS Korea 39%.
Bilk - FC BTS Korea 1:0