Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sidin United 1.FC Köpenick Nord
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Abke bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldener onderschept slim de pass. Balitsch is nu in balbezit. Maldener is nu in balbezit. Maldener haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidin United - 1.FC Köpenick Nord 1:0

7e minuut.
Piroddi is nu in balbezit. Piroddi geeft een hoge lob. Abke kopt de bal weg. Eggimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggimann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ruddigkeit geeft een lange en hoge pass. Piroddi kopt de bal weg. Inder bereikt de bal nog maar net als eerste. Inder draait met de bal, schiet en ... Lucke probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piroddi neemt de hoekschop. Inder springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

24e minuut.
Lucke trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Abke de bal. Abke met een sublieme pass. Inder rent richting de bal. Inder schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Fichtel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bertsch met een snelle inworp. Ruddigkeit rent richting de bal. Maldener verovert de bal door een tackle van achteren. Maldener geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bertsch geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Reinard kan de bal niet met de borst controleren. Balitsch is nu in balbezit. Balitsch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sidin United 54%, 1.FC Köpenick Nord 46%.
Sidin United - 1.FC Köpenick Nord 1:0

65e minuut.
Silbergieser bereikt de bal nog maar net als eerste. Inder bereikt de bal nog maar net als eerste. Hölzemer onderschept slim de pass. Silbergieser verovert de bal door een tackle van achteren. Silbergieser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is Maldener, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hölzemer is nu in balbezit. Ruddigkeit begaat een overtreding. Ruddigkeit krijgt een gele kaart. Hölzemer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hölzemer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Balitsch is nu in balbezit. Balitsch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sidin United 56%, 1.FC Köpenick Nord 44%.
Sidin United - 1.FC Köpenick Nord 1:0