Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:50
  • Competitiewedstrijd: Regionalliga.06
  • Stadion: Bilk Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2796
Bilk Digital United
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Rose rent richting de bal. Böttger verovert de bal door een tackle van achteren. Böttger passt de bal zonder na te denken. Pinkert rent richting de bal. Pinkert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Achteresch is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neigum. Achteresch raakt geblesseerd tijdens het duel. Mahr zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Rose de bal. Walter rent richting de bal. Rose onderschept slim de pass. Rose haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gebhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebhardt speelt de bal door. Nordmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose onderschept slim de pass. Rose schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilk - Digital United 1:0

35e minuut.
Böttger is nu in balbezit. Böttger passt de bal in één keer door. Jesmann rent richting de bal. Berg verovert de bal door een tackle van achteren. Berg schiet op doel. Abshagen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

44e minuut.
Walter geeft de bal voor. Inworp. Gebhardt met de inworp. Dabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabrowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bilk 53%, Digital United 47%.
Bilk - Digital United 1:0

48e minuut.
Neigum is nu in balbezit. Pangert rent richting de bal. Maidel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Maidel moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Maidel schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

54e minuut.
Inworp. Damm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schlicke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinkert onderschept slim de pass. Pinkert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Schlicke passt de bal in één keer door. Pinkert rent richting de bal. Jesmann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jesmann krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Dabrowski geeft de bal voor. Langemeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Langemeier passt de bal met de wreef. Berg rent richting de bal. Berg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bilk - Digital United 1:1

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Pinkert de bal onder controle te krijgen. Berg rent richting de bal. Berg schiet op doel. Na een snelle pass probeert Clasen de bal onder controle te krijgen. Abshagen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilk - Digital United 1:2

75e minuut.
Mahr geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Walter de bal. Walter passt de bal met de wreef. Rose rent richting de bal. Rose draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Mahr passt de bal met de wreef. Dabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabrowski passt de bal in één keer door. Rose is nu in balbezit. Rose haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bilk 50%, Digital United 50%.
Bilk - Digital United 1:2