Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Westfalia Münster Angry Nerds FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 13.9
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Weißenbacher passt de bal in één keer door. Geißler rent richting de bal. von Gimpertshausen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Geißler raakt geblesseerd tijdens het duel. Weißenbacher komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Vagnoman rent richting de bal. Vagnoman geeft een lange en hoge pass. Lenz is nu in balbezit. Isenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Isenberg geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Westfalia Münster - Angry Nerds FC 1:0

21e minuut.
Weißenbacher speelt de bal door. Adendorff heeft problemen om de bal te vangen. Adendorff speelt de bal door. Geißler bereikt de bal nog maar net als eerste. Geißler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Strobel probeert naar een medespeler te passen. Vagnoman rent richting de bal. Vagnoman speelt de bal door. Daar is Geißler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geißler schiet op doel. Gerlich bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westfalia Münster 43%, Angry Nerds FC 57%.
Westfalia Münster - Angry Nerds FC 1:0

46e minuut.
Weißenbacher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Geißler is nu in balbezit. Geißler haalt uit met een fantastische trap. Isenberg heeft problemen om de bal te vangen. Isenberg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Haslinger geeft een hoge lob. Noss is nu in balbezit. Noss passt de bal zonder na te denken. Vagnoman bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagnoman geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Inworp. Hurle met een snelle inworp. Daar is Noor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noor draait met de bal, schiet en ... Preuß krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lenz rent richting de bal. Adendorff rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lenz. Lenz krijgt een gele kaart. Adendorff raakt geblesseerd tijdens het duel. Isenberg zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Geißler rent richting de bal. Geißler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Westfalia Münster - Angry Nerds FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westfalia Münster 39%, Angry Nerds FC 61%.
Westfalia Münster - Angry Nerds FC 2:0