Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Köpenick Nord Greifswald FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Silbergieser probeert naar een medespeler te passen. Inder rent richting de bal. Obermeier onderschept slim de pass. Silbergieser onderschept slim de pass. Silbergieser schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Silbergieser rent richting de bal. Inder bereikt de bal nog maar net als eerste. Silbergieser is nu in balbezit. Inder bereikt de bal nog maar net als eerste. Inder schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Köpenick Nord 43%, Greifswald FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1.FC Köpenick Nord - Greifswald FC 0:0

46e minuut.
Ruddigkeit passt de bal zonder na te denken. Loré bereikt de bal nog maar net als eerste. Inder onderschept slim de pass. Inder schiet op doel. Bökle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köpenick Nord - Greifswald FC 1:0

52e minuut.
Ruddigkeit bereikt de bal nog maar net als eerste. Huscher rent richting de bal. Ruddigkeit maakt een afschuwelijke overtreding. Ruddigkeit is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Huscher raakt geblesseerd tijdens het duel. Kamil zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hauptmeister krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Eggimann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obermeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Silbergieser onderschept slim de pass. Silbergieser geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Silbergieser is nu in balbezit. Silbergieser passt de bal met de wreef. Inder is nu in balbezit. Inder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köpenick Nord - Greifswald FC 2:0

85e minuut.
Mahr bereikt de bal nog maar net als eerste. Bemben onderschept slim de pass. Abke legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Abke krijgt een gele kaart. Bemben is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bemben zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Papok bokst de bal weg.

87e minuut.
Eggimann kopt de bal weg. Silbergieser is nu in balbezit. Met opzet legt Obermeier zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Obermeier naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Köpenick Nord 39%, Greifswald FC 61%.
1.FC Köpenick Nord - Greifswald FC 2:0