Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Westfalia Münster FC BTS Korea
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20.9
slecht Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Jaster is nu in balbezit. Adendorff verovert de bal door een tackle van achteren. Jaeschke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adendorff is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adendorff wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Isenberg is nu in balbezit. Isenberg passt de bal in één keer door. Geißler is nu in balbezit. Geißler haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Westfalia Münster - FC BTS Korea 1:0

22e minuut.
Vriesde passt de bal met de wreef. Weißenbacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Geißler bereikt de bal nog maar net als eerste. Weißenbacher rent richting de bal. Weißenbacher draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westfalia Münster 39%, FC BTS Korea 61%.
Westfalia Münster - FC BTS Korea 1:0

52e minuut.
Isenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Vriesde is nu in balbezit. Vriesde geeft de bal voor. Geißler rent richting de bal. Geißler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Weißenbacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Klungelig pakt Stössel de bal. Weißenbacher is nu in balbezit. Weißenbacher speelt de bal door. Geißler bereikt de bal nog maar net als eerste. Geißler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Klungelig pakt Vriesde de bal. Pietsch onderschept slim de pass. Pietsch passt de bal in één keer door. Reichel rent richting de bal. Reichel haalt uit met een fantastische trap. Hablowetz bokst de bal weg.

78e minuut.
Damaschke geeft de bal voor. Inworp. Vagnoman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weißenbacher probeert de bal met de borst te controleren. Weißenbacher haalt uit met een fantastische trap. Ehrl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Geißler is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Vriesde rent richting de bal. Reichel rent richting de bal. Vriesde rent richting de bal. Reichel verovert de bal door een tackle van achteren. Reichel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westfalia Münster 54%, FC BTS Korea 46%.
Westfalia Münster - FC BTS Korea 1:0