Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petertiwn Bilk
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Kämper rent richting de bal. Kämper passt de bal zonder na te denken. Mahr rent richting de bal. Nabert onderschept slim de pass. Nabert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Knöpfle passt de bal met de wreef. Lachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachmann is nu in balbezit. Lachmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Dabrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dabrowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nikulski de bal. Gebhardt verovert de bal door een tackle van achteren. Gebhardt geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Petertiwn - Bilk 0:1

36e minuut.
Drasch rent richting de bal. Mahr onderschept slim de pass. Mahr met een sublieme pass. Dabrowski rent richting de bal. Dabrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petertiwn - Bilk 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petertiwn 53%, Bilk 47%.
Petertiwn - Bilk 0:2

52e minuut.
Umbach probeert naar een medespeler te passen. Schlicke is nu in balbezit. Labuske verovert de bal door een tackle van achteren. Lachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petertiwn - Bilk 1:2

57e minuut.
Daar is Mahr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drasch is nu in balbezit. Drasch passt de bal in één keer door. Dabrowski is nu in balbezit. Dabrowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Mahr kopt de bal weg. Dabrowski rent richting de bal. Dabrowski probeert naar een medespeler te passen. Rose rent richting de bal. Rose schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Achteresch is nu in balbezit. Umbach is nu in balbezit. Achteresch begaat een overtreding. Achteresch krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Gebhardt speelt de bal door. Fahrenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose verovert de bal door een tackle van achteren. Rose draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petertiwn - Bilk 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petertiwn 56%, Bilk 44%.
Petertiwn - Bilk 1:3