Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SG Pellingen - Franzenheim Talentschmiede Bodensee
Normal Tactiek TB2go
47% Balbezit 53%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 34.1
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


19e minuut.
Mattos met een sublieme pass. Wiechowski is nu in balbezit. Wiechowski passt de bal zonder na te denken. Becú rent richting de bal. Becú draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SG Pellingen - Franzenheim - Talentschmiede Bodensee 0:1

23e minuut.
Berber bereikt de bal nog maar net als eerste. Becú onderschept slim de pass. Becú passt de bal met de wreef. Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Wiechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wiechowski met een sublieme pass. Becú bereikt de bal nog maar net als eerste. Becú haalt uit met een fantastische trap. Dampf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Pellingen - Franzenheim - Talentschmiede Bodensee 0:2

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urban met de inworp. Butt is nu in balbezit. Wiechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wiechowski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Pellingen - Franzenheim - Talentschmiede Bodensee 0:3

34e minuut.
Wiechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Becú rent richting de bal. Wiechowski rent richting de bal. Becú rent richting de bal. Becú haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tuấn Khanh geeft de bal voor. Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos passt de bal met de wreef. Wiechowski is nu in balbezit. Wiechowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SG Pellingen - Franzenheim 75%, Talentschmiede Bodensee 25%.
SG Pellingen - Franzenheim - Talentschmiede Bodensee 0:3

57e minuut.
Becú verovert de bal door een tackle van achteren. Wiechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Becú is nu in balbezit. Becú haalt uit met een fantastische trap. Dampf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Pellingen - Franzenheim - Talentschmiede Bodensee 0:4

58e minuut.
Reiss is nu in balbezit. Becú verovert de bal door een tackle van achteren. Pilling legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Becú moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Becú kan niet meer verder spelen. Vindigas komt het veld opgelopen. Wiechowski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Dampf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Dincă rent richting de bal. Dincă geeft een hoge lob. Vindigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindigas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SG Pellingen - Franzenheim - Talentschmiede Bodensee 0:5

75e minuut.
Wätzlich kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiechowski met een snelle inworp. Urban geeft de bal voor. Vindigas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Pellingen - Franzenheim - Talentschmiede Bodensee 0:6

79e minuut.
Urban geeft een lange en hoge pass. Dietrich probeert de bal met de borst te controleren. Vindigas is nu in balbezit. Vindigas haalt uit met een fantastische trap. Dampf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Pellingen - Franzenheim - Talentschmiede Bodensee 0:7

85e minuut.
Wätzlich geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Wiechowski de bal. Wiechowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Pellingen - Franzenheim - Talentschmiede Bodensee 0:8

87e minuut.
Kľučka is nu in balbezit. Moustakkas rent richting de bal. Moustakkas geeft de bal voor. Vindigas is nu in balbezit. Vindigas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SG Pellingen - Franzenheim - Talentschmiede Bodensee 0:9

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dampf trapt de bal weg van het doel. Urban kopt de bal weg. Vindigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindigas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dampf bokst de bal weg.

90e minuut.
Urban kopt de bal weg. Pilling heeft problemen om de bal te vangen. Vindigas rent richting de bal. Vindigas haalt uit met een fantastische trap. Dampf maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SG Pellingen - Franzenheim 76%, Talentschmiede Bodensee 24%.
SG Pellingen - Franzenheim - Talentschmiede Bodensee 0:9