Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SG Pellingen - Franzenheim Motor Thälmannpark
Normal Tactiek 4-4-2
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 22.9
slecht Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


9e minuut.
Phoebe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gala rent richting de bal. Met opzet legt Träge zijn tegenspeler op de grond. Träge krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Tonscheid onderschept slim de pass. Tonscheid geeft een lange en hoge pass. Nussbaumer bereikt de bal nog maar net als eerste. Felgenhauer rent richting de bal. Felgenhauer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Phoebe is nu in balbezit. Gala is nu in balbezit. Phoebe maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Phoebe moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Phoebe schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

20e minuut.
Gala is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Campmann zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Däubler bereikt de bal nog maar net als eerste. Däubler passt de bal in één keer door. Reiss is nu in balbezit. Reiss draait met de bal, schiet en ... Ludwig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Tonscheid probeert naar een medespeler te passen. Arnhofer is nu in balbezit. Dietrich rent richting de bal. Arnhofer verovert de bal door een tackle van achteren. Arnhofer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Pellingen - Franzenheim - Motor Thälmannpark 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SG Pellingen - Franzenheim 58%, Motor Thälmannpark 42%.
SG Pellingen - Franzenheim - Motor Thälmannpark 0:1

55e minuut.
Pilling geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Berber. Goede buitenspelval van de verdediging. Tonscheid neemt vlug de vrije trap. Mann is nu in balbezit. Mann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Felgenhauer met de inworp. Klungelig pakt Arnhofer de bal. Arnhofer geeft een lange en hoge pass. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SG Pellingen - Franzenheim 52%, Motor Thälmannpark 48%.
SG Pellingen - Franzenheim - Motor Thälmannpark 0:1