Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GG München ELFC
442 Tactiek 442
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Pociask rent richting de bal. Pociask geeft de bal voor. Ahlrichs rent richting de bal. Ahlrichs schiet op doel. Gander maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GG München - ELFC 0:1

8e minuut.
Ahlrichs bereikt de bal nog maar net als eerste. Torgen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ahlrichs raakt geblesseerd tijdens het duel. Wandervogel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Ahlrichs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahlrichs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Leyendecker passt de bal met de wreef. Giesemann rent richting de bal. Ahlrichs maakt een afschuwelijke overtreding. Ahlrichs is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

21e minuut.
Trocha is nu in balbezit. Trocha met een sublieme pass. Grün probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ideker bereikt de bal nog maar net als eerste. Ideker passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GG München - ELFC 1:1

44e minuut.
Torgen probeert naar een medespeler te passen. Wandervogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Redder verovert de bal door een tackle van achteren. Torgen is nu in balbezit. Torgen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GG München 38%, ELFC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GG München - ELFC 1:1

50e minuut.
Silbermücke probeert naar een medespeler te passen. Bindewald heeft problemen om de bal te vangen. Labuhn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bindewald rent richting de bal. Bindewald haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Caspar probeert naar een medespeler te passen. Bindewald rent richting de bal. Bindewald passt de bal zonder na te denken. Pociask is nu in balbezit. Pociask draait met de bal, schiet en ... Gander verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Pociask probeert naar een medespeler te passen. Caspar probeert naar een medespeler te passen. Cieslak probeert de bal met de borst te controleren. Bindewald is nu in balbezit. Bindewald schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Torgen passt de bal zonder na te denken. Grün is nu in balbezit. Ideker verovert de bal door een tackle van achteren. Ideker haalt uit met een fantastische trap. Silbermücke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GG München - ELFC 2:1

85e minuut.
Torgen krijgt zijn hoofd ertegen. Grün rent richting de bal. Ideker verovert de bal door een tackle van achteren. Ideker draait met de bal, schiet en ... Silbermücke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eder met een snelle inworp. Wandervogel rent richting de bal. Ideker verovert de bal door een tackle van achteren. Ideker met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Wandervogel geeft een lange en hoge pass. Daar is Eder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ideker bereikt de bal nog maar net als eerste. Ideker draait met de bal, schiet en ... Silbermücke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GG München - ELFC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GG München 34%, ELFC 66%.
GG München - ELFC 3:1