Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vergamos LosMochos Fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Velber rent richting de bal. Ihle rent richting de bal. Velber verovert de bal door een tackle van achteren. Velber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vergamos - LosMochos Fc 1:0

10e minuut.
Daar is Galitsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galitsky geeft de bal voor. Rothmaier is nu in balbezit. Bankert onderschept slim de pass. Bankert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ihle bereikt de bal nog maar net als eerste. Velber verovert de bal door een tackle van achteren. Velber passt de bal met de wreef. Bankert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Galow probeert naar een medespeler te passen. Reckenthaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Galitsky rent richting de bal. Reckenthaler onderschept slim de pass. Reckenthaler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Vergamos - LosMochos Fc 1:1

38e minuut.
Bordowski is nu in balbezit. Galow onderschept slim de pass. Galow speelt de bal door. Reckenthaler heeft problemen om de bal te vangen. Reckenthaler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vergamos 35%, LosMochos Fc 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Vergamos - LosMochos Fc 1:1

53e minuut.
Velber rent richting de bal. Ihle onderschept slim de pass. Ihle met een sublieme pass. Reckenthaler rent richting de bal. Reckenthaler draait met de bal, schiet en ... Mamoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Włodowski probeert de bal met de borst te controleren. Reckenthaler rent richting de bal. Klimkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenthaler onderschept slim de pass. Reckenthaler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Włodowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ihbe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Galow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galow schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ihle rent richting de bal. Ihle passt de bal met de wreef. Santamaría geeft een lange en hoge pass. Bankert is nu in balbezit. Bankert draait met de bal, schiet en ... Ramsak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vergamos - LosMochos Fc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vergamos 57%, LosMochos Fc 43%.
FC Vergamos - LosMochos Fc 2:1