Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motor Thälmannpark Talentschmiede Bodensee
4-4-2 Tactiek TB2go
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
23.6 gemiddelde waardering 33.8
matig Schieten slecht
slecht Passen redelijk
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Labahn geeft een lange en hoge pass. Urban probeert de bal aan de voet te houden. Krug rent richting de bal. Wiechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wiechowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dimofte bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Urban rent richting de bal. Urban geeft een lange en hoge pass. Dimofte is nu in balbezit. Dimofte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Thälmannpark - Talentschmiede Bodensee 0:1

16e minuut.
Wiechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olk is nu in balbezit. Wiechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dimofte rent richting de bal. Dimofte schiet op doel. Ludwig bokst de bal weg.

17e minuut.
Urban kopt de bal weg. Klungelig pakt Wiechowski de bal. Olk met een sublieme pass. Dimofte is nu in balbezit. Dimofte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ludwig trapt de bal weg. Urban kopt de bal weg. Dimofte is nu in balbezit. Dimofte schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Mattos is nu in balbezit. Mattos geeft een lange en hoge pass. Dimofte rent richting de bal. Dimofte haalt uit met een fantastische trap. Ludwig werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cobb is nu in balbezit. Cobb geeft een hoge lob. Wiechowski probeert de bal aan de voet te houden. Dimofte bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mattos is nu in balbezit. Mattos probeert naar een medespeler te passen. Achereiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos verovert de bal door een tackle van achteren. Mattos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Wiechowski passt de bal met de wreef. Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos met een sublieme pass. Klungelig pakt Dimofte de bal. Dimofte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Dimofte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mattos rent richting de bal. Mattos speelt de bal door. Klungelig pakt Dimofte de bal. Dimofte draait met de bal, schiet en ... Ludwig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Thälmannpark 81%, Talentschmiede Bodensee 19%.
Motor Thälmannpark - Talentschmiede Bodensee 0:1

49e minuut.
Mattos passt de bal zonder na te denken. Träge bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte onderschept slim de pass. Dimofte haalt uit met een fantastische trap. Ludwig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Thälmannpark - Talentschmiede Bodensee 0:2

55e minuut.
Jackisch raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Siemieniuk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Thälmannpark 71%, Talentschmiede Bodensee 29%.
Motor Thälmannpark - Talentschmiede Bodensee 0:2