Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:50
  • Competitiewedstrijd: Regionalliga.07
  • Stadion: ELFC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 735
ELFC VfB1893
442 Tactiek Attack
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Doeltrap. Colding trapt de bal weg. Pociask kopt de bal weg. Ahlrichs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlrichs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ELFC - VfB1893 1:0

28e minuut.
Weißgerber bereikt de bal nog maar net als eerste. Weißgerber geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grün de bal. Jarkulisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarkulisch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ELFC - VfB1893 1:1

30e minuut.
Nuschele geeft de bal voor. Klungelig pakt Jarkulisch de bal. Met opzet legt Wandervogel zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Wandervogel naar de kleedkamers voor een vroege douche.

32e minuut.
Stettmaier met een sublieme pass. Bindewald rent richting de bal. Paetow is nu in balbezit. Bindewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Bindewald haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Paetow bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspar onderschept slim de pass. Caspar met een sublieme pass. Ahlrichs rent richting de bal. Ahlrichs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ELFC 38%, VfB1893 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ELFC - VfB1893 1:1

46e minuut.
Pociask verovert de bal door een tackle van achteren. Pociask passt de bal in één keer door. Ahlrichs rent richting de bal. Stettmaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Stettmaier geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Colding met een harde bal richting middenveld. Pociask kopt de bal weg. Ahlrichs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlrichs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Stute probeert de bal aan de voet te houden. Stettmaier speelt de bal door. Bindewald is nu in balbezit. Bindewald schiet op doel. Unfried probeert de bal aan de voet te houden. Colding bokst de bal weg. Ahlrichs rent richting de bal. Ahlrichs draait met de bal, schiet en ... Colding bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Eder geeft een lange en hoge pass. Ahlrichs is nu in balbezit. Unfried begaat een overtreding. Unfried krijgt een gele kaart. Ahlrichs raakt geblesseerd tijdens het duel. Pociask met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Nuschele geeft een hoge lob. Inworp. Jütting zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stettmaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Stettmaier geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Plener is nu in balbezit. Grün is nu in balbezit. Plener is nu in balbezit. Plener haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Ahlrichs de bal onder controle te krijgen. Jütting speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Grün de bal onder controle te krijgen. Ceylan rent richting de bal. Ceylan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ELFC - VfB1893 1:2

82e minuut.
Plener met een sublieme pass. Stute is nu in balbezit. Stute passt de bal met de wreef. Jarkulisch rent richting de bal. Jarkulisch schiet op doel. Silbermücke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ceylan rent richting de bal. Ceylan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ELFC - VfB1893 1:3

85e minuut.
Caspar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weißgerber rent richting de bal. Weißgerber passt de bal zonder na te denken. Bindewald is nu in balbezit. Bindewald geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ahlrichs maakt een snoekduik en kopt de bal. Colding probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ELFC 47%, VfB1893 53%.
ELFC - VfB1893 1:3