Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wismut Aur FC Vergamos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Santamaría probeert naar een medespeler te passen. Nicoń is nu in balbezit. Nicoń speelt de bal door. Bankert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankert schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Adam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bankert kan de bal niet met de borst controleren. Adam bokst de bal weg. Bankert rent richting de bal. Bankert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wismut Aur - FC Vergamos 0:1

26e minuut.
Minge met een snelle inworp. Rosswinkel is nu in balbezit. Velber begaat een overtreding. Velber krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Klungelig pakt Klimkowski de bal. Hille kopt de bal weg. Sieber kan de bal niet met de borst controleren. Hille bereikt de bal nog maar net als eerste. Hille schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Jeremic bereikt de bal nog maar net als eerste. Velber onderschept slim de pass. Velber met een sublieme pass. Bankert rent richting de bal. Bankert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Hille rent richting de bal. Galitsky begaat een overtreding. Hille raakt geblesseerd tijdens het duel. Jeremic zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Thul rent richting de bal. Thul geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wismut Aur 45%, FC Vergamos 55%.
Wismut Aur - FC Vergamos 0:1

50e minuut.
Jeremic is nu in balbezit. Jeremic passt de bal zonder na te denken. Bordowski rent richting de bal. Sieber onderschept slim de pass. Sieber draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Minge met een snelle inworp. Rosswinkel rent richting de bal. Velber maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Velber moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Velber schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

65e minuut.
Galitsky is nu in balbezit. Jeremic onderschept slim de pass. Jeremic probeert naar een medespeler te passen. Bankert rent richting de bal. Bankert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wismut Aur - FC Vergamos 0:2

69e minuut.
Galitsky geeft een hoge lob. Ştefan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minge maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Minge moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Minge schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

86e minuut.
Jeremic probeert naar een medespeler te passen. Nyhuis is nu in balbezit. Billmann maakt een afschuwelijke overtreding. Billmann krijgt een gele kaart. Nyhuis moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Nyhuis kan niet meer verder spelen. Tyll komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wismut Aur 41%, FC Vergamos 59%.
Wismut Aur - FC Vergamos 0:2