Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flying Oster Motor Thälmannpark
FLY Tactiek 4-4-2
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
26.5 gemiddelde waardering 23
slecht Schieten matig
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Vlasatý verovert de bal door een tackle van achteren. Vlasatý geeft de bal voor. Klungelig pakt Achereiner de bal. Bolulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolulu draait met de bal, schiet en ... Paal!

9e minuut.
Tonscheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Duim rent richting de bal. Duim met een sublieme pass. Weisshaupt is nu in balbezit. Weisshaupt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Ahrendt rent richting de bal. Krug tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ahrendt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krug probeert naar een medespeler te passen. Ahrendt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bolulu krijgt zijn hoofd ertegen. Ludwig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Ahrendt passt de bal zonder na te denken. Vlasatý rent richting de bal. Vlasatý passt de bal zonder na te denken. Bolulu rent richting de bal. Bolulu schiet op doel. Ludwig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Oster - Motor Thälmannpark 1:0

40e minuut.
Mann passt de bal in één keer door. Felgenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlasatý geeft een hoge lob. Bolulu is nu in balbezit. Bolulu haalt uit met een fantastische trap. Ludwig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flying Oster 27%, Motor Thälmannpark 73%.
Flying Oster - Motor Thälmannpark 1:0

48e minuut.
Felgenhauer is nu in balbezit. Szili bereikt de bal nog maar net als eerste. Szili geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Felgenhauer de bal. Felgenhauer geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Matras probeert naar een medespeler te passen. Olk rent richting de bal. Bolulu onderschept slim de pass. Bolulu schiet op doel. Ludwig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Oster - Motor Thälmannpark 2:0

83e minuut.
Hagemann geeft een hoge lob. Krug probeert naar een medespeler te passen. Dicklauter heeft problemen om de bal te vangen. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann schiet op doel. Castillo Lara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flying Oster 53%, Motor Thälmannpark 47%.
Flying Oster - Motor Thälmannpark 2:0