Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Talentschmiede Bodensee Wismut Aur
TB2go Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
35 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
goed Verdedigen waardeloos


3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hackenjos met een harde bal richting middenveld. Urban kopt de bal weg. Wiechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiechowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Mattos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiechowski heeft problemen om de bal te vangen. Wiechowski passt de bal in één keer door. Dimofte bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Talentschmiede Bodensee - Wismut Aur 1:0

11e minuut.
Silver bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos geeft een hoge lob. Riegler heeft problemen om de bal te vangen. Dimofte rent richting de bal. Dimofte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Riegler met een sublieme pass. Urban is nu in balbezit. Urban geeft een lange en hoge pass. Dimofte rent richting de bal. Dimofte schiet op doel. Adam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Pockeleit de bal. Dimofte bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Talentschmiede Bodensee - Wismut Aur 2:0

21e minuut.
Dimofte bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Sieber de bal. Wiechowski rent richting de bal. Wiechowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Wiechowski is nu in balbezit. Wiechowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Dimofte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimofte draait met de bal, schiet en ... Pockeleit probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Moustakkas geeft een lange en hoge pass. Wiechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiechowski geeft een lange en hoge pass. Dimofte bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte draait met de bal, schiet en ... Adam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dimofte bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Talentschmiede Bodensee - Wismut Aur 3:0

36e minuut.
Urban passt de bal in één keer door. Dimofte rent richting de bal. Pockeleit is nu in balbezit. Dimofte onderschept slim de pass. Dimofte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Urban geeft de bal voor. Dimofte kopt de bal weg. Wiechowski heeft problemen om de bal te vangen. Wiechowski haalt uit met een fantastische trap. Adam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Talentschmiede Bodensee - Wismut Aur 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talentschmiede Bodensee 28%, Wismut Aur 72%.
Talentschmiede Bodensee - Wismut Aur 4:0

54e minuut.
Pässler met een sublieme pass. Klungelig pakt Dimofte de bal. Rosswinkel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dimofte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dimofte neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.

55e minuut.
Bahnmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahnmüller geeft een hoge lob. Pässler heeft problemen om de bal te vangen. Dimofte rent richting de bal. Dimofte schiet op doel. Adam bokst de bal weg.

58e minuut.
Pässler is nu in balbezit. Pässler geeft een hoge lob. Urban kopt de bal weg. Dimofte bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Mattos passt de bal in één keer door. Dimofte rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Pockeleit ... Strafschop! Dimofte raakt geblesseerd tijdens het duel. Dimofte legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Talentschmiede Bodensee - Wismut Aur 5:0

64e minuut.
Daar is Jeremic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mattos rent richting de bal. Rosswinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wiechowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Jeremic kopt de bal weg. Wiechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silver. Wiechowski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Wiechowski kan niet meer verder spelen. Siemieniuk komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Adam met een harde bal richting middenveld. Mattos rent richting de bal. Jeremic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jeremic krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Jeremic bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeremic probeert naar een medespeler te passen. Urban geeft de bal voor. Dimofte is nu in balbezit. Dimofte haalt uit met een fantastische trap. Paal!

79e minuut.
Bahnmüller met een sublieme pass. Klungelig pakt Siemieniuk de bal. Siemieniuk passt de bal met de wreef. Dimofte rent richting de bal. Dimofte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Siemieniuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimofte bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemieniuk rent richting de bal. Siemieniuk draait met de bal, schiet en ... Adam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Talentschmiede Bodensee - Wismut Aur 6:0

84e minuut.
Riegler speelt de bal door. Rosswinkel is nu in balbezit. Siemieniuk probeert naar een medespeler te passen. Dimofte bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Talentschmiede Bodensee - Wismut Aur 7:0

90e minuut.
Pässler geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siemieniuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urban heeft problemen om de bal te vangen. Urban geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talentschmiede Bodensee 20%, Wismut Aur 80%.
Talentschmiede Bodensee - Wismut Aur 7:0