Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vorwärts Ramsdorf FC Hans
Normal Tactiek Schadenfreude
57% Balbezit 43%
15% Spel op eigen helft 85%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 19.9
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Freund verovert de bal door een tackle van achteren. Freund geeft een hoge lob. Bindernagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bindernagel haalt uit met een fantastische trap. Rabiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Lantz probeert de bal met de borst te controleren. Usme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantz onderschept slim de pass. Bindernagel rent richting de bal. Bindernagel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Mignot geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Penninger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bindernagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bindernagel geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Lantz kan de bal niet met de borst controleren. Usme verovert de bal door een tackle van achteren. Bindernagel verovert de bal door een tackle van achteren. Bindernagel haalt uit met een fantastische trap. Rabiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Steffenhagen passt de bal zonder na te denken. Petry rent richting de bal. Usme bereikt de bal nog maar net als eerste. Petry verovert de bal door een tackle van achteren. Petry schiet op doel. Rabiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Usme verovert de bal door een tackle van achteren. Usme passt de bal met de wreef. Bindernagel is nu in balbezit. Daar is Bindernagel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bindernagel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Rabiński probeert naar een medespeler te passen. Lantz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Usme. Usme krijgt een gele kaart. Lantz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

29e minuut.
Usme is nu in balbezit. Bindernagel verovert de bal door een tackle van achteren. Bindernagel met een sublieme pass. Steffenhagen is nu in balbezit. Steffenhagen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Gärke raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Thurk komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Bindernagel is nu in balbezit. Bindernagel passt de bal met de wreef. Steffenhagen is nu in balbezit. Steffenhagen haalt uit met een fantastische trap. Rabiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vorwärts Ramsdorf - FC Hans 1:0

42e minuut.
Freund bereikt de bal nog maar net als eerste. Usme bereikt de bal nog maar net als eerste. Freund rent richting de bal. Bindernagel rent richting de bal. Bindernagel draait met de bal, schiet en ... Rabiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bindernagel is nu in balbezit. Bindernagel draait met de bal, schiet en ... Rabiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vorwärts Ramsdorf - FC Hans 2:0

45e minuut.
Lantz rent richting de bal. Lantz speelt de bal door. Steffenhagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffenhagen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vorwärts Ramsdorf 17%, FC Hans 83%.
Vorwärts Ramsdorf - FC Hans 2:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Penninger met een snelle inworp. Bindernagel speelt de bal door. Steffenhagen rent richting de bal. Steffenhagen draait met de bal, schiet en ... Rabiński bokst de bal weg. Klungelig pakt Bindernagel de bal. Bindernagel draait met de bal, schiet en ... Rabiński bokst de bal weg. Klungelig pakt Steffenhagen de bal. Steffenhagen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vorwärts Ramsdorf - FC Hans 3:0

48e minuut.
Bindernagel rent richting de bal. Bindernagel passt de bal in één keer door. Freund bereikt de bal nog maar net als eerste. Freund schiet op doel. Rabiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vorwärts Ramsdorf - FC Hans 4:0

50e minuut.
Klungelig pakt Usme de bal. Bindernagel rent richting de bal. Bindernagel passt de bal zonder na te denken. Petry bereikt de bal nog maar net als eerste. Petry haalt uit met een fantastische trap. Rabiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Gânsac passt de bal met de wreef. Penninger rent richting de bal. Penninger geeft de bal voor. Petry is nu in balbezit. Petry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vorwärts Ramsdorf - FC Hans 5:0

59e minuut.
Póta passt de bal in één keer door. Penninger is nu in balbezit. Penninger passt de bal in één keer door. Bindernagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bindernagel draait met de bal, schiet en ... Rabiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bindernagel rent richting de bal. Bindernagel draait met de bal, schiet en ... Rabiński bokst de bal weg. Bindernagel rent richting de bal. Bindernagel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Barczyk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Penninger met de inworp. Bindernagel heeft problemen om de bal te vangen. Bindernagel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Lantz rent richting de bal. Lantz passt de bal in één keer door. Petry probeert naar een medespeler te passen. Bindernagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bindernagel draait met de bal, schiet en ... Rabiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Bindernagel is nu in balbezit. Bindernagel met een sublieme pass. Steffenhagen is nu in balbezit. Steffenhagen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vorwärts Ramsdorf - FC Hans 6:0

71e minuut.
Usme verovert de bal door een tackle van achteren. Jakisch onderschept slim de pass. Jakisch geeft de bal voor. Bindernagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bindernagel haalt uit met een fantastische trap. Rabiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Steffenhagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffenhagen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vorwärts Ramsdorf - FC Hans 7:0

74e minuut.
Bindernagel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Weisbeck komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Usme bereikt de bal nog maar net als eerste. Freund onderschept slim de pass. Freund geeft de bal voor. Weisbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisbeck draait met de bal, schiet en ... Rabiński bokst de bal weg.

81e minuut.
Usme is nu in balbezit. Freund onderschept slim de pass. Freund met een sublieme pass. Weisbeck rent richting de bal. Weisbeck draait met de bal, schiet en ... Rabiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Steffenhagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffenhagen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Rabiński met een harde bal richting middenveld. Lantz rent richting de bal. Lantz met een sublieme pass. Steffenhagen rent richting de bal. Steffenhagen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Steffenhagen rent richting de bal. Steffenhagen haalt uit met een fantastische trap. Rabiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Steffenhagen is nu in balbezit. Steffenhagen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vorwärts Ramsdorf - FC Hans 8:0

90e minuut.
Weisbeck rent richting de bal. Weisbeck met een sublieme pass. Steffenhagen is nu in balbezit. Steffenhagen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vorwärts Ramsdorf - FC Hans 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vorwärts Ramsdorf 14%, FC Hans 86%.
Vorwärts Ramsdorf - FC Hans 9:0