Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost FC Hans
C180 Tactiek Schadenfreude
53% Balbezit 47%
7% Spel op eigen helft 93%
48 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 20.9
redelijk Schieten hopeloos
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Hemmersbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmersbach heeft problemen om de bal te vangen. Hemmersbach passt de bal zonder na te denken. Brysch bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - FC Hans 1:0

3e minuut.
Dahnke onderschept slim de pass. Dahnke speelt de bal door. Hemmersbach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brysch rent richting de bal. Brysch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hemmersbach is nu in balbezit. Hemmersbach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - FC Hans 2:0

4e minuut.
Baracca geeft de bal voor. Dahnke kopt de bal weg. Hemmersbach met een sublieme pass. Zollner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zollner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - FC Hans 3:0

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hegermann met de inworp. Zunge rent richting de bal. Zunge passt de bal zonder na te denken. Brysch geeft de bal voor. Rabiński bokst de bal weg.

9e minuut.
Rabiński met een sublieme pass. Weisweiler probeert naar een medespeler te passen. Zollner rent richting de bal. Klungelig pakt Zollner de bal. Zollner speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Weisweiler is nu in balbezit. Weisweiler passt de bal met de wreef. Dahnke is nu in balbezit. Dahnke schiet op doel. Rabiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - FC Hans 4:0

12e minuut.
Rabiński met een sublieme pass. Zunge kopt de bal weg. Dahnke rent richting de bal. Dahnke haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hemmersbach de bal onder controle te krijgen. Rabiński bokst de bal weg. Dahnke bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahnke schiet op doel. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Zunge speelt de bal door. Hemmersbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmersbach passt de bal zonder na te denken. Dahnke is nu in balbezit. Dahnke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Weisweiler probeert naar een medespeler te passen. Zollner speelt de bal door. Brysch is nu in balbezit. Brysch schiet op doel. Rabiński probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - FC Hans 5:0

21e minuut.
Hegermann met een snelle inworp. Dahnke probeert naar een medespeler te passen. Brysch bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysch schiet op doel. Rabiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - FC Hans 6:0

24e minuut.
Zollner probeert naar een medespeler te passen. Hemmersbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmersbach speelt de bal door. Brysch is nu in balbezit. Brysch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dahnke controleert de bal met de borst. Dahnke met een sublieme pass. Hemmersbach heeft problemen om de bal te vangen. Hemmersbach haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Brysch bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - FC Hans 7:0

29e minuut.
Dahnke speelt de bal door. Hemmersbach speelt de bal door. Brysch rent richting de bal. Brysch haalt uit met een fantastische trap. Rabiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - FC Hans 8:0

30e minuut.
Dahnke rent richting de bal. Hemmersbach probeert naar een medespeler te passen. Weisweiler rent richting de bal. Brysch is nu in balbezit. Brysch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hemmersbach is nu in balbezit. Hemmersbach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - FC Hans 9:0

31e minuut.
Hegermann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dahnke speelt de bal door. Brysch rent richting de bal. Brysch draait met de bal, schiet en ... Rabiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - FC Hans 10:0

33e minuut.
Daar is Brysch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Usme bereikt de bal nog maar net als eerste. Usme probeert naar een medespeler te passen. Hemmersbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmersbach draait met de bal, schiet en ... Rabiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Dahnke de bal. Dahnke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - FC Hans 11:0

34e minuut.
Zollner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zollner probeert naar een medespeler te passen. Hemmersbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmersbach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Weisweiler kopt de bal weg. Dahnke controleert de bal met de borst. Hemmersbach is nu in balbezit. Hemmersbach haalt uit met een fantastische trap. Rabiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - FC Hans 12:0

37e minuut.
Brysch probeert de bal met de borst te controleren. Rabiński met een sublieme pass. Weisweiler probeert naar een medespeler te passen. Zollner rent richting de bal. Zollner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Usme onderschept slim de pass. Hegermann onderschept slim de pass. Hegermann speelt de bal door. Zollner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zollner draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Dahnke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmersbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahnke rent richting de bal. Dahnke draait met de bal, schiet en ... Rabiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - FC Hans 13:0

45e minuut.
Rabiński trapt de bal weg van het doel. Weisweiler rent richting de bal. Weisweiler passt de bal in één keer door. Hemmersbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmersbach draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - FC Hans 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 6%, FC Hans 94%.
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - FC Hans 14:0

49e minuut.
Hemmersbach speelt de bal door. Zollner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zollner speelt de bal door. Hemmersbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmersbach schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dahnke krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - FC Hans 15:0

52e minuut.
Hemmersbach speelt de bal door. Daar is Dahnke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hemmersbach rent richting de bal. Hemmersbach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Zollner passt de bal in één keer door. Hegermann rent richting de bal. Hegermann passt de bal zonder na te denken. Brysch bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysch schiet op doel. Rabiński bokst de bal weg. Klungelig pakt Hemmersbach de bal. Hemmersbach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - FC Hans 16:0

55e minuut.
Zunge passt de bal met de wreef. Hemmersbach is nu in balbezit. Brysch rent richting de bal. Brysch draait met de bal, schiet en ... Rabiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - FC Hans 17:0

57e minuut.
Hemmersbach is nu in balbezit. Hemmersbach probeert naar een medespeler te passen. Brysch bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysch schiet op doel. Rabiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - FC Hans 18:0

65e minuut.
Zollner rent richting de bal. Zollner passt de bal met de wreef. Brysch bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysch haalt uit met een fantastische trap. Rabiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - FC Hans 19:0

68e minuut.
Hegermann passt de bal zonder na te denken. Brysch probeert naar een medespeler te passen. Hemmersbach is nu in balbezit. Hemmersbach haalt uit met een fantastische trap. Rabiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - FC Hans 20:0

69e minuut.
Dahnke met een sublieme pass. Hemmersbach rent richting de bal. Hemmersbach speelt de bal door. Daar is Brysch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brysch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Zollner is nu in balbezit. Zollner speelt de bal door. Brysch bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dahnke maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Hemmersbach bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - FC Hans 21:0

74e minuut.
Lagaditis bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Hegermann met een snelle inworp. Dahnke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmersbach geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Weisweiler is nu in balbezit. Dahnke rent richting de bal. Dahnke schiet op doel. Hemmersbach probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Zunge rent richting de bal. Hegermann met een sublieme pass. Dahnke bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahnke schiet op doel. Rabiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - FC Hans 22:0

82e minuut.
Baracca heeft problemen om de bal te vangen. Baracca geeft een lange en hoge pass. Weisweiler probeert naar een medespeler te passen. Brysch is nu in balbezit. Brysch geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hemmersbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmersbach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - FC Hans 23:0

86e minuut.
Hegermann rent richting de bal. Hegermann passt de bal zonder na te denken. Dahnke bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahnke haalt uit met een fantastische trap. Rabiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - FC Hans 24:0

88e minuut.
Hegermann is nu in balbezit. Hegermann passt de bal met de wreef. Brysch is nu in balbezit. Brysch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Hemmersbach rent richting de bal. Hemmersbach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - FC Hans 25:0

90e minuut.
Rabiński probeert naar een medespeler te passen. Zunge rent richting de bal. Zunge met een sublieme pass. Hegermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegermann met een sublieme pass. Rabiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hemmersbach rent richting de bal. Hemmersbach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - FC Hans 26:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 7%, FC Hans 93%.
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - FC Hans 26:0