Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Einhell FC Stadtlohn
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Ton passt de bal met de wreef. Bucholz rent richting de bal. Bucholz speelt de bal door. Schlupf rent richting de bal. Schlupf schiet op doel. Kutterer bokst de bal weg.

16e minuut.
Bucholz rent richting de bal. Schlupf is nu in balbezit. Bucholz rent richting de bal. Schlupf is nu in balbezit. Schlupf schiet op doel. Kutterer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Stiel speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lampe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dimpfelmoser is nu in balbezit. Dimpfelmoser schiet op doel. Kutterer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pantke geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lampe zal de hoekschop nemen. Bucholz kopt de bal weg. Paal! Kutterer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Dimpfelmoser bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Einhell - FC Stadtlohn 1:0

19e minuut.
Galin passt de bal met de wreef. Steinebach rent richting de bal. Poehner is nu in balbezit. Poehner schiet op doel. Blum probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Einhell - FC Stadtlohn 1:1

25e minuut.
Galin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampe onderschept slim de pass. Lampe met een sublieme pass. Schlupf bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlupf draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beerbaum raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Klink komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Bakker rent richting de bal. Bakker geeft een lange en hoge pass. Stiel probeert de bal met de borst te controleren. Dimpfelmoser rent richting de bal. Dimpfelmoser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Einhell - FC Stadtlohn 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Einhell 54%, FC Stadtlohn 46%.
FC Einhell - FC Stadtlohn 2:1

62e minuut.
Lampe geeft een lange en hoge pass. Schlupf heeft problemen om de bal te vangen. Dimpfelmoser rent richting de bal. Dimpfelmoser haalt uit met een fantastische trap. Kutterer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Einhell - FC Stadtlohn 3:1

70e minuut.
Pfahl geeft de bal voor. Schlupf is nu in balbezit. Schlupf probeert naar een medespeler te passen. Dimpfelmoser rent richting de bal. Dimpfelmoser schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Stiel verovert de bal door een tackle van achteren. Poehner bereikt de bal nog maar net als eerste. Poehner schiet op doel. Steinebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinebach draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Stiel passt de bal zonder na te denken. Dimpfelmoser bereikt de bal nog maar net als eerste. Vietor is nu in balbezit. Dimpfelmoser verovert de bal door een tackle van achteren. Dimpfelmoser geeft een hoge lob. Kutterer bokst de bal weg.

90e minuut.
Lahrkamp met een snelle inworp. Lampe bereikt de bal nog maar net als eerste. Galin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lampe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lahrkamp met een snel genomen vrije trap. Kutterer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Schlupf rent richting de bal. Schlupf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Einhell - FC Stadtlohn 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Einhell 43%, FC Stadtlohn 57%.
FC Einhell - FC Stadtlohn 4:1