Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Wolfsburg TSV Alpacca
Normal Tactiek Sweep
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 24.4
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Engelhardt is nu in balbezit. Hamann onderschept slim de pass. Hamann met een sublieme pass. Badocha is nu in balbezit. Badocha geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Meriaux probeert naar een medespeler te passen. Engelhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Dal ... Strafschop! Dal is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Engelhardt raakt geblesseerd tijdens het duel. Noto neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wolfsburg - TSV Alpacca 0:1

11e minuut.
Pahlke geeft een lange en hoge pass. Dock kan de bal niet met de borst controleren. Noto rent richting de bal. Noto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wolfsburg - TSV Alpacca 0:2

20e minuut.
Pahlke met een sublieme pass. Daar is Uhlenhorst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tempel onderschept slim de pass. Tempel haalt uit met een fantastische trap. Below werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dock probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoge is nu in balbezit. Hoge passt de bal in één keer door. Noto rent richting de bal. Noto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dock controleert de bal met de borst. Dock geeft een lange en hoge pass. Tempel probeert naar een medespeler te passen. Pallacks rent richting de bal. Pallacks schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Noto onderschept slim de pass. Noto geeft een hoge lob. Hoge bereikt de bal nog maar net als eerste. Engelhardt is nu in balbezit. Engelhardt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Wolfsburg 54%, TSV Alpacca 46%.
Fc Wolfsburg - TSV Alpacca 0:2

52e minuut.
Tempel kopt de bal weg. Klungelig pakt Pallacks de bal. Uhlenhorst is nu in balbezit. Pallacks verovert de bal door een tackle van achteren. Pallacks schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Uhlenhorst probeert de bal aan de voet te houden. Tempel is nu in balbezit. Uhlenhorst bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempel verovert de bal door een tackle van achteren. Tempel geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Badocha rent richting de bal. Pahlke verovert de bal door een tackle van achteren. Pahlke speelt de bal door. Engelhardt rent richting de bal. Engelhardt haalt uit met een fantastische trap. Noormann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Hoge is nu in balbezit. Hoge passt de bal met de wreef. Engelhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Engelhardt draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wolfsburg - TSV Alpacca 0:3

80e minuut.
Pallacks speelt de bal door. Tempel rent richting de bal. Tempel passt de bal in één keer door. Badocha is nu in balbezit. Badocha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wolfsburg - TSV Alpacca 1:3

86e minuut.
Queins geeft een hoge lob. Engelhardt is nu in balbezit. Dock begaat een overtreding. Engelhardt wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Wolfsburg 58%, TSV Alpacca 42%.
Fc Wolfsburg - TSV Alpacca 1:3