Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Stadtlohn FC Dieter-Peter in Braun m. Rost
Normal Tactiek C180
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 33.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Inworp. Vietor met een snelle inworp. Pinkert is nu in balbezit. Brysch verovert de bal door een tackle van achteren. Brysch draait met de bal, schiet en ... Kutterer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Galin probeert naar een medespeler te passen. Klink is nu in balbezit. Klink passt de bal met de wreef. Steinebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinebach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stadtlohn - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 1:0

9e minuut.
Brysch met een sublieme pass. Zollner is nu in balbezit. Zollner speelt de bal door. Hegermann geeft de bal voor. Hemmersbach maakt een snoekduik en kopt de bal. Kutterer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Daar is Brille, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hegermann is nu in balbezit. Hegermann geeft een hoge lob. Hemmersbach rent richting de bal. Hemmersbach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Stadtlohn - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 1:1

12e minuut.
Daar is Brysch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vietor verovert de bal door een tackle van achteren. Vietor speelt de bal door. Hegermann rent richting de bal. Hegermann geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hemmersbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysch rent richting de bal. Hemmersbach probeert naar een medespeler te passen. Brille rent richting de bal. Brille schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Weisweiler controleert de bal met de borst. Weisweiler met een sublieme pass. Hemmersbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmersbach haalt uit met een fantastische trap. Kutterer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stadtlohn - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 1:2

25e minuut.
Vietor onderschept slim de pass. Vietor met een sublieme pass. Brysch geeft de bal voor. Hemmersbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmersbach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stadtlohn - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 1:3

28e minuut.
Hemmersbach speelt de bal door. Kutterer speelt de bal door. Zollner kopt de bal weg. Brysch heeft problemen om de bal te vangen. Brysch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Poehner is nu in balbezit. Steinebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Zunge begaat een overtreding. Steinebach roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Steinebach kan niet meer verder spelen. Oguztek komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Stiel passt de bal in één keer door. Hegermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegermann speelt de bal door. Brysch rent richting de bal. Brysch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stadtlohn - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stadtlohn 70%, FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 30%.
FC Stadtlohn - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 1:4

53e minuut.
Hegermann is nu in balbezit. Hegermann geeft een hoge lob. Hemmersbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmersbach haalt uit met een fantastische trap. Kutterer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stadtlohn - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 1:5

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kutterer trapt de bal weg. Weisweiler kopt de bal weg. Hemmersbach is nu in balbezit. Hemmersbach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Brysch onderschept slim de pass. Brysch passt de bal zonder na te denken. Brille is nu in balbezit. Brille draait met de bal, schiet en ... Kutterer probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Hegermann geeft de bal voor. Brysch is nu in balbezit. Brysch passt de bal zonder na te denken. Hemmersbach rent richting de bal. Hemmersbach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Brysch geeft een lange en hoge pass. Hemmersbach is nu in balbezit. Brille is nu in balbezit. Brille schiet op doel. Kutterer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stadtlohn - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 1:6

88e minuut.
Hegermann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Blasehase komt het veld opgelopen. Kutterer trapt de bal weg. Zunge kopt de bal weg. Hemmersbach met een sublieme pass. Brysch rent richting de bal. Brysch haalt uit met een fantastische trap. Kutterer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stadtlohn 73%, FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 27%.
FC Stadtlohn - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 1:6