Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hans FC Einhell
Schadenfreude Tactiek 433
45% Balbezit 55%
88% Spel op eigen helft 12%
2 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 24.4
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Póta probeert naar een medespeler te passen. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk geeft een hoge lob. Bucholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucholz draait met de bal, schiet en ... Rabiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schlupf rent richting de bal. Schlupf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC Einhell 0:1

2e minuut.
Klungelig pakt Póta de bal. Dimpfelmoser bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlupf is nu in balbezit. Schlupf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC Einhell 0:2

8e minuut.
Dimpfelmoser passt de bal zonder na te denken. Bucholz is nu in balbezit. Bucholz passt de bal met de wreef. Schlupf bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlupf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC Einhell 0:3

12e minuut.
Bakker onderschept slim de pass. Bakker met een sublieme pass. Schlupf is nu in balbezit. Schlupf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Lagaditis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagaditis geeft een hoge lob. Dimpfelmoser bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimpfelmoser draait met de bal, schiet en ... Rabiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC Einhell 0:4

18e minuut.
Póta passt de bal in één keer door. Baracca is nu in balbezit. Baracca passt de bal in één keer door. Usme rent richting de bal. Usme draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC Einhell 1:4

22e minuut.
Bakker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimpfelmoser rent richting de bal. Usme begaat een overtreding. Usme krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Bucholz kopt de bal weg. Dimpfelmoser heeft problemen om de bal te vangen. Schlupf is nu in balbezit. Schlupf draait met de bal, schiet en ... Rabiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC Einhell 1:5

28e minuut.
Usme geeft de bal voor. Lahrkamp speelt de bal door. Schlupf bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlupf schiet op doel. Rabiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Rabiński probeert naar een medespeler te passen. Usme bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimpfelmoser verovert de bal door een tackle van achteren. Schlupf is nu in balbezit. Schlupf draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dimpfelmoser geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ton met een snelle inworp. Bucholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucholz met een sublieme pass. Schlupf bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlupf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC Einhell 1:6

41e minuut.
Annunziata heeft problemen om de bal te vangen. Schlupf is nu in balbezit. Annunziata begaat een overtreding. Annunziata krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Schlupf raakt geblesseerd tijdens het duel. Lahrkamp met een snel genomen vrije trap. Dimpfelmoser probeert naar een medespeler te passen. Schlupf bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlupf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC Einhell 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hans 88%, FC Einhell 12%.
FC Hans - FC Einhell 1:7

47e minuut.
Rabiński trapt de bal weg. Bakker is nu in balbezit. Bakker passt de bal in één keer door. Schlupf rent richting de bal. Schlupf draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bucholz is nu in balbezit. Bucholz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC Einhell 1:8

49e minuut.
Lampe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Dimpfelmoser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimpfelmoser geeft een lange en hoge pass. Ton is nu in balbezit. Ton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Lampe met de inworp. Dimpfelmoser bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimpfelmoser probeert naar een medespeler te passen. Bucholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucholz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Rabiński trapt de bal weg van het doel. Dimpfelmoser bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimpfelmoser passt de bal met de wreef. Daar is Schlupf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schlupf schiet op doel. Rabiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Rabiński trapt de bal weg. Bakker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakker speelt de bal door. Schlupf bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlupf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Lampe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampe passt de bal zonder na te denken. Dimpfelmoser rent richting de bal. Dimpfelmoser schiet op doel. Rabiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC Einhell 1:9

72e minuut.
Rabiński trapt de bal weg. Lampe kopt de bal weg. Schlupf probeert naar een medespeler te passen. Bucholz is nu in balbezit. Bucholz schiet op doel. Rabiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bucholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucholz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC Einhell 1:10

77e minuut.
Owczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarek geeft een lange en hoge pass. Bucholz is nu in balbezit. Bucholz schiet op doel. Rabiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC Einhell 1:11

84e minuut.
Bakker rent richting de bal. Bakker probeert naar een medespeler te passen. Schlupf rent richting de bal. Schlupf draait met de bal, schiet en ... Rabiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor passt de bal in één keer door. Schlupf bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlupf draait met de bal, schiet en ... Rabiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hans - FC Einhell 1:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hans 88%, FC Einhell 12%.
FC Hans - FC Einhell 1:12