Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hamzloui Fc Wolfsburg
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Born bereikt de bal nog maar net als eerste. Walgenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Walgenbach passt de bal zonder na te denken. Jeckle is nu in balbezit. Jeckle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Tempel geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gottinger de bal onder controle te krijgen. Glitter is nu in balbezit. Pallacks onderschept slim de pass. Pallacks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tempel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Walgenbach heeft problemen om de bal te vangen. Pallacks rent richting de bal. Pallacks draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Badocha passt de bal met de wreef. Pallacks bereikt de bal nog maar net als eerste. Glitter rent richting de bal. Pallacks verovert de bal door een tackle van achteren. Pallacks draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Tempel probeert naar een medespeler te passen. Badocha rent richting de bal. Pallacks rent richting de bal. Badocha is nu in balbezit. Badocha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamzloui 46%, Fc Wolfsburg 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hamzloui - Fc Wolfsburg 0:0

74e minuut.
Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Badocha rent richting de bal. Pallacks rent richting de bal. Badocha is nu in balbezit. Badocha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Badocha is nu in balbezit. Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiak probeert naar een medespeler te passen. Jeckle is nu in balbezit. Jeckle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Noormann met een harde bal richting middenveld. Inworp. Collet met een snelle inworp. Pfrommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfrommer schiet op doel. Noormann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Collet neemt de hoekschop. Daar is Walgenbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heidemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heidemann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pfrommer haalt uit met een fantastische trap. Jeckle bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeckle schiet op doel. Dock probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamzloui - Fc Wolfsburg 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamzloui 48%, Fc Wolfsburg 52%.
Hamzloui - Fc Wolfsburg 1:0