Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Doganpinarspor SC Friburg
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten matig
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Illmann is nu in balbezit. Nast onderschept slim de pass. Nast speelt de bal door. Völkner rent richting de bal. Völkner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Durna rent richting de bal. Völkner rent richting de bal. Durna bereikt de bal nog maar net als eerste. Durna draait met de bal, schiet en ... Gahde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Doganpinarspor - SC Friburg 1:0

5e minuut.
Durna passt de bal met de wreef. Plagens bereikt de bal nog maar net als eerste. Plagens met een sublieme pass. Völkner bereikt de bal nog maar net als eerste. Völkner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gamm rent richting de bal. Met opzet legt Kallies zijn tegenspeler op de grond. Gamm is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fares met een snel genomen vrije trap. Dahmen rent richting de bal. Dahmen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Hämpke verovert de bal door een tackle van achteren. Nast rent richting de bal. Nast passt de bal zonder na te denken. Dahmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahmen schiet op doel. Behringer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Doganpinarspor - SC Friburg 1:1

19e minuut.
Durna bereikt de bal nog maar net als eerste. Völkner rent richting de bal. Völkner draait met de bal, schiet en ... Zunker rent richting de bal. Zunker geeft de bal voor. Gahde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Doganpinarspor 40%, SC Friburg 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Doganpinarspor - SC Friburg 1:1

47e minuut.
Durna passt de bal met de wreef. Fares bereikt de bal nog maar net als eerste. Plagens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plagens krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Nast is nu in balbezit. Nast geeft een lange en hoge pass. Waldner kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gamm de bal onder controle te krijgen. Kallies geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Rausch kopt de bal weg. Illmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Illmann geeft de bal voor. Dahmen rent richting de bal. Dahmen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Nast verovert de bal door een tackle van achteren. Nast geeft een lange en hoge pass. Waldner kan de bal niet met de borst controleren. Völkner is nu in balbezit. Völkner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Doganpinarspor - SC Friburg 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Doganpinarspor 36%, SC Friburg 64%.
Doganpinarspor - SC Friburg 2:1