Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TSV Alpacca FC Stadtlohn
Sweep Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 19.2
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Noto bereikt de bal nog maar net als eerste. Galin bereikt de bal nog maar net als eerste. Galin probeert naar een medespeler te passen. Oguztek bereikt de bal nog maar net als eerste. Oguztek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Hoge probeert naar een medespeler te passen. Pinkert is nu in balbezit. Meriaux tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meriaux krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Gärke rent richting de bal. Daar is Gärke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gärke probeert naar een medespeler te passen. Oguztek rent richting de bal. Oguztek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Vietor de bal. Hoge bereikt de bal nog maar net als eerste. Vietor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vietor krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Vietor kan de bal niet met de borst controleren. Engelhardt rent richting de bal. Engelhardt passt de bal zonder na te denken. Noto bereikt de bal nog maar net als eerste. Noto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Alpacca - FC Stadtlohn 1:0

37e minuut.
Siebold probeert naar een medespeler te passen. Pilhofer is nu in balbezit. Pilhofer speelt de bal door. Oguztek is nu in balbezit. Oguztek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Vietor passt de bal met de wreef. Hoge is nu in balbezit. Hoge passt de bal met de wreef. Noto is nu in balbezit. Noto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV Alpacca 48%, FC Stadtlohn 52%.
TSV Alpacca - FC Stadtlohn 1:0

65e minuut.
Gärke met een snelle inworp. Poehner rent richting de bal. Poehner met een sublieme pass. Oguztek is nu in balbezit. Oguztek haalt uit met een fantastische trap. Below verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Meriaux rent richting de bal. Pinkert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meriaux raakt geblesseerd tijdens het duel. Noto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Pantke de bal. Engelhardt rent richting de bal. Engelhardt draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

81e minuut.
Pilhofer is nu in balbezit. Pilhofer geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pinkert de bal onder controle te krijgen. Engelhardt is nu in balbezit. Engelhardt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pantke met een harde bal richting middenveld. Siebold kopt de bal weg. Engelhardt is nu in balbezit. Engelhardt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Alpacca - FC Stadtlohn 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV Alpacca 35%, FC Stadtlohn 65%.
TSV Alpacca - FC Stadtlohn 2:0