Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Einhell Doganpinarspor
433 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Najar geeft de bal voor. Inworp. Lampe met de inworp. Dimpfelmoser rent richting de bal. Dimpfelmoser geeft een lange en hoge pass. Behringer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Schlupf de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Einhell - Doganpinarspor 1:0

14e minuut.
Klungelig pakt Nast de bal. Najar rent richting de bal. Lampe begaat een overtreding. Lampe krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Bakker is nu in balbezit. Nast is nu in balbezit. Bakker probeert naar een medespeler te passen. Schlupf bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlupf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bucholz speelt de bal door. Schlupf is nu in balbezit. Daniels tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Daniels krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Einhell 34%, Doganpinarspor 66%.
FC Einhell - Doganpinarspor 1:0

66e minuut.
Nast probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schlupf is nu in balbezit. Schlupf passt de bal in één keer door. Daar is Bucholz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucholz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pannek verovert de bal door een tackle van achteren. Pannek geeft een lange en hoge pass. Pastor is nu in balbezit. Völkner bereikt de bal nog maar net als eerste. Völkner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Lahrkamp probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lampe de bal. Lampe met een sublieme pass. Schlupf rent richting de bal. Schlupf schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Einhell - Doganpinarspor 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Einhell 40%, Doganpinarspor 60%.
FC Einhell - Doganpinarspor 2:0