Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético de Zaragoza SV Hellgrün
451 Tactiek 343
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20.4
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Ksienzyk onderschept slim de pass. Ksienzyk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Riegel de bal onder controle te krijgen. Köppel bereikt de bal nog maar net als eerste. Köppel schiet op doel. Ackmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Krumm verovert de bal door een tackle van achteren. Krumm geeft de bal voor. Tebel probeert de bal aan de voet te houden. Wollert is nu in balbezit. Wollert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Höwedes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adelt is nu in balbezit. Adelt passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wollert de bal. Wollert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Jagenow met een sublieme pass. Köppel rent richting de bal. Krumm bereikt de bal nog maar net als eerste. Köppel onderschept slim de pass. Köppel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Riegel geeft de bal voor. Kalter kopt de bal weg. Ksienzyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Näbrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Näbrich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ackmann trapt de bal weg van het doel. Hofmeister bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofmeister passt de bal met de wreef. Wollert is nu in balbezit. Wollert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Zaragoza - SV Hellgrün 1:0

27e minuut.
Paffhausen onderschept slim de pass. Paffhausen probeert naar een medespeler te passen. Höwedes is nu in balbezit. Adelt verovert de bal door een tackle van achteren. Adelt speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalus met een snelle inworp. Ksienzyk controleert de bal met de borst. Köppel bereikt de bal nog maar net als eerste. Köppel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético de Zaragoza 49%, SV Hellgrün 51%.
Atlético de Zaragoza - SV Hellgrün 1:0

55e minuut.
Höwedes met de inworp. Stürmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stürmer geeft een hoge lob. Ksienzyk is nu in balbezit. Ksienzyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético de Zaragoza - SV Hellgrün 1:1

56e minuut.
Paffhausen heeft problemen om de bal te vangen. Ksienzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Paffhausen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Paffhausen moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Paffhausen schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

65e minuut.
Näbrich passt de bal zonder na te denken. Kalus rent richting de bal. Kalus speelt de bal door. Köppel bereikt de bal nog maar net als eerste. Köppel geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wahrburg trapt de bal weg. Adelt kopt de bal weg. Wollert rent richting de bal. Wollert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Krumm kan de bal niet met de borst controleren. Köppel is nu in balbezit. Krumm verovert de bal door een tackle van achteren. Krumm geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kirschbaum de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Zaragoza - SV Hellgrün 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético de Zaragoza 52%, SV Hellgrün 48%.
Atlético de Zaragoza - SV Hellgrün 2:1