Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Werste Huragan Fordon 04
442 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 41.1
matig Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


11e minuut.
Welker heeft problemen om de bal te vangen. Staudacher rent richting de bal. Welker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Welker krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Mandraflis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abramovic met de inworp. Lage bereikt de bal nog maar net als eerste. Lage geeft de bal voor. Gekos bokst de bal weg. Fadigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadigas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werste - Huragan Fordon 04 0:1

19e minuut.
Lage bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Ettl ... Strafschop! Lage is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fadigas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werste - Huragan Fordon 04 0:2

24e minuut.
Lage bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadigas is nu in balbezit. Fadigas passt de bal in één keer door. Lage rent richting de bal. Lage schiet op doel. Gekos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werste - Huragan Fordon 04 0:3

25e minuut.
Heibach is nu in balbezit. Habrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Heibach onderschept slim de pass. Lage geeft de bal voor. Fadigas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werste - Huragan Fordon 04 0:4

33e minuut.
Jurasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasz geeft de bal voor. Mandraflis probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Abramovic de bal onder controle te krijgen. Abramovic geeft een lange en hoge pass. Gekos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Fadigas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werste - Huragan Fordon 04 0:5

35e minuut.
Wijnstekers passt de bal zonder na te denken. Welker bereikt de bal nog maar net als eerste. Staudacher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Staudacher krijgt een gele kaart. Welker raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

37e minuut.
Abramovic geeft een lange en hoge pass. Gekos met een sublieme pass. Arreaga kopt de bal weg. Fadigas is nu in balbezit. Fadigas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Lage met een sublieme pass. Abramovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramovic passt de bal met de wreef. Lage rent richting de bal. Lage geeft een hoge lob. Gekos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fadigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadigas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werste - Huragan Fordon 04 0:6

41e minuut.
Kežman passt de bal zonder na te denken. Abramovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramovic passt de bal in één keer door. Fadigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadigas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Wijnstekers probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Welker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abramovic is nu in balbezit. Abramovic geeft een lange en hoge pass. Gekos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Werste 75%, Huragan Fordon 04 25%.
FC Werste - Huragan Fordon 04 0:6

46e minuut.
Lage onderschept slim de pass. Kežman is nu in balbezit. Lage verovert de bal door een tackle van achteren. Lage draait met de bal, schiet en ... Fadigas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werste - Huragan Fordon 04 0:7

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Garate trapt de bal weg van het doel. Jurasz speelt de bal door. Fadigas rent richting de bal. Fadigas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Voron bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Abramovic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lage rent richting de bal. Lage schiet op doel. Gekos bokst de bal weg. Kežman is nu in balbezit. Fadigas verovert de bal door een tackle van achteren. Fadigas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werste - Huragan Fordon 04 0:8

70e minuut.
Kežman is nu in balbezit. Lage onderschept slim de pass. Lage probeert naar een medespeler te passen. Fadigas rent richting de bal. Fadigas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werste - Huragan Fordon 04 0:9

71e minuut.
Fadigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kežman rent richting de bal. Lage verovert de bal door een tackle van achteren. Fadigas is nu in balbezit. Fadigas schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Jurasz speelt de bal door. Voron geeft de bal voor. Allstadt kan de bal niet met de borst controleren. Wojewódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojewódzki schiet op doel. Iquiapaza bokst de bal weg.

77e minuut.
Jurasz speelt de bal door. Fadigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadigas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Garate de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Jurasz passt de bal met de wreef. Fadigas is nu in balbezit. Fadigas passt de bal zonder na te denken. Lage is nu in balbezit. Lage schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Wijnstekers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurasz rent richting de bal. Jurasz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fadigas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fadigas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gekos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Kežman kan de bal niet met de borst controleren. Jurasz is nu in balbezit. Jurasz speelt de bal door. Fadigas rent richting de bal. Fadigas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Werste 81%, Huragan Fordon 04 19%.
FC Werste - Huragan Fordon 04 0:9