Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huragan Fordon 04 SV Hellgrün
Normal Tactiek 343
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 20.6
excellent Schieten weak
adequate Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Jurasz rent richting de bal. Jurasz probeert naar een medespeler te passen. Lage met een sublieme pass. Fadigas is nu in balbezit. Fadigas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Jurasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasz met een sublieme pass. Fadigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadigas schiet op doel. Wahrburg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Fordon 04 - SV Hellgrün 1:0

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lage met een snelle inworp. Abramovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramovic geeft een lange en hoge pass. Wahrburg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Fordon 04 - SV Hellgrün 2:0

16e minuut.
Höwedes geeft een lange en hoge pass. Stolarek probeert naar een medespeler te passen. Fadigas heeft problemen om de bal te vangen. Fadigas schiet op doel. Wahrburg werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Fordon 04 - SV Hellgrün 3:0

24e minuut.
Tellock rent richting de bal. Fadigas verovert de bal door een tackle van achteren. Lage is nu in balbezit. Fadigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadigas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lage is nu in balbezit. Fadigas is nu in balbezit. Lage bereikt de bal nog maar net als eerste. Lage haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Fordon 04 - SV Hellgrün 4:0

38e minuut.
Kirschbaum geeft een hoge lob. Stürmer probeert de bal aan de voet te houden. Arreaga probeert naar een medespeler te passen. Fadigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadigas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Lage passt de bal zonder na te denken. Heibach speelt de bal door. Fadigas is nu in balbezit. Fadigas haalt uit met een fantastische trap. Wahrburg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Fordon 04 - SV Hellgrün 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Fordon 04 23%, SV Hellgrün 77%.
Huragan Fordon 04 - SV Hellgrün 5:0

50e minuut.
Kirschbaum geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heibach met de inworp. Lage bereikt de bal nog maar net als eerste. Lage geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Fadigas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Jurasz geeft een hoge lob. Heibach bereikt de bal nog maar net als eerste. Heibach passt de bal in één keer door. Fadigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadigas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Fordon 04 - SV Hellgrün 6:0

56e minuut.
Ksienzyk met een sublieme pass. Fadigas rent richting de bal. Fadigas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Fordon 04 - SV Hellgrün 7:0

56e minuut.
Köppel rent richting de bal. Fadigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stürmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lage is nu in balbezit. Lage haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Tellock bereikt de bal nog maar net als eerste. Welker onderschept slim de pass. Welker passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lage de bal. Lage draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Welker geeft de bal voor. Fadigas is nu in balbezit. Fadigas passt de bal met de wreef. Daar is Lage, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lage schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Höwedes is nu in balbezit. Heibach verovert de bal door een tackle van achteren. Heibach probeert naar een medespeler te passen. Lage bereikt de bal nog maar net als eerste. Lage haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Stürmer probeert de bal aan de voet te houden. Jurasz rent richting de bal. Lage speelt de bal door. Fadigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadigas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Abramovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramovic geeft de bal voor. Klungelig pakt Heibach de bal. Fadigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadigas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Fordon 04 - SV Hellgrün 8:0

86e minuut.
Tebel geeft een lange en hoge pass. Jurasz is nu in balbezit. Jurasz passt de bal in één keer door. Fadigas is nu in balbezit. Fadigas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Fordon 04 - SV Hellgrün 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Fordon 04 29%, SV Hellgrün 71%.
Huragan Fordon 04 - SV Hellgrün 9:0