Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Werste Atlético de Zaragoza
442 Tactiek 451
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.3 gemiddelde waardering 21.2
good Schieten average
unsatisfactory Passen poor
average Verdedigen poor


9e minuut.
Netzer passt de bal in één keer door. Daar is Domingos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wijnstekers probeert naar een medespeler te passen. Osiatyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiatyński draait met de bal, schiet en ... Ackmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werste - Atlético de Zaragoza 1:0

13e minuut.
Klungelig pakt Netzer de bal. Wijnstekers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnstekers passt de bal met de wreef. Osiatyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiatyński schiet op doel. Ackmann bokst de bal weg.

30e minuut.
Domingos verovert de bal door een tackle van achteren. Domingos geeft een lange en hoge pass. Netzer kopt de bal weg. Wollert rent richting de bal. Wollert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Werste - Atlético de Zaragoza 1:1

33e minuut.
Hove rent richting de bal. Hove met een sublieme pass. Eckel is nu in balbezit. Osiatyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiatyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Krumm rent richting de bal. Met opzet legt Wijnstekers zijn tegenspeler op de grond. Krumm is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krumm met een snel genomen vrije trap. Mandraflis rent richting de bal. Wollert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollert draait met de bal, schiet en ... Verano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Jagenow bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudić maakt een afschuwelijke overtreding. Jagenow is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jagenow zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Netzer heeft problemen om de bal te vangen. Wollert is nu in balbezit. Wollert draait met de bal, schiet en ... Garate probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werste - Atlético de Zaragoza 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Werste 51%, Atlético de Zaragoza 49%.
FC Werste - Atlético de Zaragoza 1:2

66e minuut.
Krumm bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiatyński verovert de bal door een tackle van achteren. Osiatyński met een sublieme pass. Hove bereikt de bal nog maar net als eerste. Hove schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Wijnstekers passt de bal zonder na te denken. Hove is nu in balbezit. Hove speelt de bal door. Osiatyński is nu in balbezit. Osiatyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Werste 48%, Atlético de Zaragoza 52%.
FC Werste - Atlético de Zaragoza 1:2