Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mastiffs 1926 Leviathan FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Bernal met een harde bal richting middenveld. Cornelius kopt de bal weg. Daar is Kneuheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganzmann rent richting de bal. Ganzmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bieler trapt de bal weg van het doel. Noske heeft problemen om de bal te vangen. Gallinat is nu in balbezit. Noske bereikt de bal nog maar net als eerste. Noske geeft de bal voor. Fliegl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Piludu is nu in balbezit. Bernal rent richting de bal. Piludu verovert de bal door een tackle van achteren. Piludu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kneuheim de bal onder controle te krijgen. Bieler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Pflug rent richting de bal. Weller rent richting de bal. Met opzet legt Gallinat zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Gallinat moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gallinat schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

28e minuut.
Kühnle rent richting de bal. Kühnle passt de bal zonder na te denken. Weller is nu in balbezit. Pflug is nu in balbezit. Pflug haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastiffs 1926 - Leviathan FC 1:0

34e minuut.
Hutterer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Weller verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Pflug, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pflug haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Pflug de bal onder controle te krijgen. Cornelius is nu in balbezit. Cornelius geeft de bal voor. Ganzmann probeert de bal aan de voet te houden. Ganzmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bieler met een harde bal richting middenveld. Noske kopt de bal weg. Pflug met een sublieme pass. Weller is nu in balbezit. Weller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mastiffs 1926 50%, Leviathan FC 50%.
Mastiffs 1926 - Leviathan FC 1:0

47e minuut.
Hutterer speelt de bal door. Hoeneß is nu in balbezit. Hoeneß geeft een lange en hoge pass. Bernal onderschept slim de pass. Balkau bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ganzmann onderschept slim de pass. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganzmann onderschept slim de pass. Ganzmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Oelschläger passt de bal in één keer door. Pflug is nu in balbezit. Pflug passt de bal in één keer door. Weller is nu in balbezit. Weller schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lück probeert naar een medespeler te passen. Oelschläger rent richting de bal. Oelschläger geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mastiffs 1926 42%, Leviathan FC 58%.
Mastiffs 1926 - Leviathan FC 1:0