Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mastiffs 1926 Augsburg FC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Pflug is nu in balbezit. Pflug speelt de bal door. Weller rent richting de bal. Weller haalt uit met een fantastische trap. Omilade maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastiffs 1926 - Augsburg FC 1:0

13e minuut.
Kühnle rent richting de bal. Männel verovert de bal door een tackle van achteren. Männel passt de bal in één keer door. Schweiger rent richting de bal. Schweiger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Bieler trapt de bal weg. Pflug speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Ruetz de bal onder controle te krijgen. Weller bereikt de bal nog maar net als eerste. Weller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gahler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kühnle verovert de bal door een tackle van achteren. Kühnle passt de bal zonder na te denken. Schweiger is nu in balbezit. Schweiger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mastiffs 1926 - Augsburg FC 1:1

26e minuut.
Männel is nu in balbezit. Kneuheim rent richting de bal. Männel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kneuheim roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kneuheim kan niet meer verder spelen.

42e minuut.
Kühnle bereikt de bal nog maar net als eerste. Tegeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Tegeler probeert naar een medespeler te passen. Schweiger is nu in balbezit. Schweiger schiet op doel. Bieler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oelschläger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schweiger is nu in balbezit. Schweiger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mastiffs 1926 61%, Augsburg FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mastiffs 1926 - Augsburg FC 1:1

56e minuut.
Skupin probeert de bal met de borst te controleren. Pflug bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pflug roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pflug kan niet meer verder spelen.

79e minuut.
Odebrecht met een snelle inworp. Skupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupin geeft een lange en hoge pass. Schweiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweiger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bieler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Weller onderschept slim de pass. Odebrecht rent richting de bal. Odebrecht speelt de bal door. Noske bereikt de bal nog maar net als eerste. Noske schiet op doel. Omilade verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mastiffs 1926 57%, Augsburg FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mastiffs 1926 - Augsburg FC 1:1